FILMEZZUNK.HU
Richard Gere ilyen jóképű volt fiatalon: olvadoztak érte nők milliói

Richard Gere ilyen jóképű volt fiatalon: olvadoztak érte nők milliói

3009

Richard Gere ilyen jóképű volt fiatalon: olvadoztak érte nők milliói

Nem volt mindig őszes hajú szívtipró. A 73 éves Richard Gere a hetvenes években kezdte filmes pályafutását, 1977-ben ő alakította Tonyt a Nappalok és éjszakákban, 1978-ban pedig ő volt Bill a Mennyei napokban. A színész ősei a híres Mayflower hajóval érkeztek Amerikába, így az első telepesek leszármazottjának mondhatja magát. A gimnáziumi években a gimnasztika és a zene, azon belül a trombitázás érdekelte a legjobban.

Richard Gere ilyen jóképű volt fiatalon

A színészlegenda először 1969-ben, húszévesen próbálhatta ki magát színészként, ekkor a Rosencrantz és Guildenstern halott című darabban játszott egy seattle-i színházban. Már 1974-ben komolyabb hollywoodi filmszerepet kapott, ám A lordok Bandájából végül kirúgták, mert összeveszett Sylvester Stallonéval. Fiatal éveiben előszeretettel kihasználta sármját, igazi nőcsábász volt, nagyon sok híres nőhöz volt köze, úgy mint: Penelope Milford, Sylvia Martins, Tuesday Weld, Carole Mallory, Dawn Steel, Loree Rodkin, Barbra Streisand, Kim Basinger, Priscilla Presley és Padma Lakshmi.

1991-ben feleségül vette a világ egyik leghíresebb szupermodelljét, Cindy Crawfordot, tőle 1995-ben vált el. 2002-ben nősült újra, második felesége Carey Lowell volt. Tőle született egy fia, Homer James Gere. 2013-ban ez a házasság is válással végződött. Richard Gere 2018-ban harmadszor is megnősült, egy nála jóval fiatalabb nőt, Alejandra Silvát vette el, tőle 2019-ben és 2020-ban is született egy-egy fia.

Marenec Fruzsina volt a Barátok közt szende tinilánya – Ilyen dögös nő lett 34 éves korára

(Via Femina.hu)


Article Tags: ·