FILMEZZUNK.HU
Kevin Spacey kitálalt: Borzalmas részletek derültek ki gyermekkoráról

Szívszorító! Borzalmas részleteket árult el Kevin Spacey a gyermekkoráról

5632

Szívszorító! Borzalmas részleteket árult el Kevin Spacey a gyermekkoráról

Kevin Spacey magánéletét és családját mindig hét lakat alatt őrizte, ám 2017-ben, mikor robbant a bomba, a színész bátyja, Randall Fowler pénzért kiárusította a család legféltettebb és legmélyebbre ásott titkait, amit a színész egy életen át próbált titkolni a nyilvánosság előtt.

Kevin Spacey karácsonyi hagyománya idén sem maradt el, és borzalmas részletek derültek ki gyermekkoráról

Életük maga volt a pokol, és ez egész életükre rányomta bélyegét. Apjuk egy szadista náci volt, aki rendszeresen ütötte, verte, érzelmi terrorban tartotta anyjukat, és a három gyereket, Randallt pedig 12 éves korától sokszor meg is erőszakolta. Tíz alkalommal kényszerült költözni a család. Spacey és Randall apjukat Szörnyetegnek nevezték a háta mögött. “A horror házában nőttünk fel“, mondta Randall. Volt egy lánytestvérük is, az apa őt is rendszeresen ostorral verte. A lány 18 évesen elmenekült otthonról, és azt nyilatkozta, hogy:

„Minden képzeletet felülmúló sötétség uralkodott az otthonunkban. A nyomorúság háza volt.”

A báty szerint Kevinnek is rémes gyerekkora volt. Apjuk őt is rendszeresen lovagló ostorral verte, lelkileg pedig naponta megalázta. A sok borzalmat Kevin úgy próbálta elkerülni, hogy magába zárkózott, befelé forduló kamasz lett, aki igyekezett elkerülni mindenféle konfrontálódást. Érzelmei buborékába burkolta magát. Ravasz és eszes kölyök lett. Annyira eltökélten próbálta elkerülni a veréseket, hogy mindent kirekesztett magából, míg végül semmi sem maradt belül. Nem maradtak érzései. Spacey magába zárkózott, bátyja szerint képtelen emberi kapcsolatokra. Szerinte csakis édesanyja jelentett sokat a színésznek. Kevin és anyja szoros kapcsolatban álltak, anyja gyakran volt fia kísérője különböző díjátadókon, premiereken, végül 2003-ban hunyt el.

Kevin Spacey karácsonyi hagyománya idén sem maradt el, és borzalmas részletek derültek ki gyermekkoráról

Spacey-t annyira nyomasztották a régmúlt kísértetei, hogy amint tudott, elszabadult brutális apjától. A színészetbe menekült, ami megmentette őt, és azonnal felvette imádott anyja, Kathleen Fowler leánykori nevét, és minden szálat megszakított apjával, a Szörnyeteggel. Mindezt még olvasni is borzalmas, nemhogy hosszú évekig átélni. Spacey lelki sebei azóta sem gyógyultak be. A 61 éves Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai színész, rendező, producer, forgatókönyvíró és énekes. Karrierje kirobbanóan ívelt felfelé, jobbnál-jobb filmeket, sorozatokat hozott össze, egészen 2017-ig, amikor többen is szexuális visszaélésekkel vádolták meg a színészt.

Kevinnek a bíróság elé kellett állnia, eltűnt a nyilvánosság elől, és gyakorlatilag véget ért a karrierje. Azóta viszont minden évben karácsonykor videóüzenetben szól rajongóihoz.

2018. december 24-én szólalt meg először egy három perces videóüzetben, mely a “Let Me Be Frank”, azaz “Hadd legyek őszinte” címet kapta. Spacey ebben összemosta a saját élete történéseit a törtető, manipulatív, fiktív amerikai politikus, Frank Underwood személyiségével, akit a House of Cards (Kártyavár) népszerű sorozatában alakított. Ott elmondta, hogy Underwoodot pont azért imádták, mert nem érdekelték a szabályok, és hogy biztosan nem fog olyanokért fizetni, amelyeket el sem követett.

Kevin Spacey karácsonyi hagyománya idén sem maradt el, és borzalmas részletek derültek ki gyermekkoráról

2019. december 24-én egy egy perces videóüzenetet közölt, “KTWK” címmel, melyben elmondja, hogy: „2020-ban szeretném, hogy legyen több jó dolog ebben a világban, és hogy legközelebb, ha valaki csinál valami olyasmit, ami nem tetszik, akár meg is támadhatod ezért… vagy akár nyugton is maradhatsz, és megléphetsz valami olyasmit, amire senki nem számít. Kedvességgel is megölheted őket.” Pontosan senki nem tudja megmondani, hogy mit is takarnak pontosan ezek az üzenetek. Idén, 2020. májusban a koronavírushoz hasonlította saját szexuális zaklatási ügyét. Többek között elmondta, hogy miután elvesztette az állását, fogalma sem volt, mihez kezdjen, mert kizárólag a színészkedéshez értett, így azon is el kellett gondolkodnia, hogy ki is ő valójában, majd így folytatta:

“Nem hiszem, hogy meglepő, ha azt mondom, hogy 2017 őszén teljesen megváltozott a világom. A munkám, a kapcsolataim és a magamnak kivívott helyem az iparágon belül órák alatt váltak semmivé. Most hasonló helyzetbe kerültünk, és még ha ennek egészen mások is az okai, azt gondolom, hogy érzelmileg nagyon hasonló dolgokat élünk át. Így aztán átérzem, milyen az, amikor hirtelen azt mondják, nem mehetsz vissza dolgozni, vagy hogy elveszítheted a munkádat, és ebben a helyzetben neked semmiféle befolyásod nincs a dolgokra”.

2020 december 24-én pedig újabb üzenet posztolt, “1-800 XMAS” címmel, melyben Kevin együttérzéséről biztosította az ünnepi időszakot nehezen megélő embereket. Az üzenetet több oldalán is kiposztolta, melyben az üzenet végén közzétette a forródrót számát, hogy akik az ünnepek alatt depresszióval küzdenek, és az öngyilkosságot fontolgatják, legyen kihez fordulniuk. Az üzenet a következő:

“Ha olyan helyen állsz, ahol már nem tudsz állva maradni, ha szenvedsz, ha segítségre van szükséged, ha bűntudatot, vagy szégyent érzel, ha identitásoddal küzdesz, ha sarokba szorítva érzed magad, vagy ha úgy érzed, nincs kiút, a helyzetedtől függetlenül, ígérem neked, hogy van kiút. Ebben az ünnepi időszakban és azon túl is, még ha nem is érzed, vannak emberek, akik megértenek és tudnak segíteni, mert nem vagy egyedül.”

Szerző: MéziMcFly

Audrey Hepburn fia mindent elmondott: édesanyját állandóan csalta a férje


Article Tags: · ·