FILMEZZUNK.HU
Matt Damon bevallotta, hogy borzasztó volt csókolózni Scarlett Johanssonnal

Matt Damon bevallotta, hogy borzasztó volt csókolózni Scarlett Johanssonnal

2018

Matt Damon bevallotta, hogy borzasztó volt csókolózni Scarlett Johanssonnal

Élete egyik legrosszabb élménye volt. Matt Damon számára a keserűbb emlékek közé tartozik az a pillanat, amikor egy közös jelenetben meg kellett csókolnia Scarlett Johanssont. Damon és Johansson a 2011-es Az igazi kalandban szerepeltek együtt, amelyben természetes módon több közös jelenetük is volt, a színész pedig a film egyik gyengédebb pillanata kapcsán pedig megjegyezte, hogy annak felvétele egyszerűen “pokoli volt”.

Matt Damon elárulta, hogy élete egyik legrosszabb élménye volt, amikor csókolózott Scarlett Johanssonnal

Scarlett Johansson és Matt Damon csókjelenete Az igazi kaland című filmben

Matt Damon és Emily Blunt az Oppenheimer promója kapcsán adott interjúban viccelődtek azon, hogy a mai napig tanácstalanok abban az esetben, hogy szólni kell vajon partnerüknek a felvétel előtt, ha kellemetlen a lehellete.

“Elmentünk ebédelni, és ő is és én is azt hittük, hogy vége, ő pedig megevett egy hagymás szendvicset. Aztán bejött, Cameron Crowe pedig beállította a kamerát, és olyan volt, mintha egy csókjelenet készülne. És ő azt mondta: ‘A francba! Szó szerint csak egy hagymás szendvicset ettem”

– mesélte Damon. A színész azt is elmondta, hogy az ilyen “kínos” pillanatokat mindig sikerül humorral feloldani, így végig azzal ugratta Johanssont, hogy a leheletének még így is “rózsaillata” volt.

Matt Damon és Ben Affleck homoszexuális volt a Good Will Hunting eredeti forgatókönyvében

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · ·