FILMEZZUNK.HU
Van egy Keanu Reeves film, ami brutálisan nagyot bukott, a színésznek mégis ez az egyik kedvence - Tétova nemzedék

Van egy Keanu Reeves film, ami brutálisan nagyot bukott, a színésznek mégis ez az egyik kedvence

6802

Van egy Keanu Reeves film, ami brutálisan nagyot bukott, a színésznek mégis ez az egyik kedvence

Bár manapság Keanu Reeves neve újra egyet jelent a vagány akcióval, a színész továbbra is előszeretettel vállal el indie filmeket is. És ezek közül néha talán úgy néz ki, hogy csúfosan mellé nyúl. De van egy filmje, amit tényleg mindenki utál… rajta kívül. Ő imádja.

Van egy Keanu Reeves film, ami orbitálisan nagyot bukott, a színésznek mégis ez az egyik kedvence

2012-ben jelent meg a Tétova nemzedék, amely tényleg tipikus példája az indie filmeknek. A történet főhőse John Wall, aki épp a születésnapját ünnepli. Este aztán úgy hozza a sors, hogy két bulizó fiatal lánnyal drogokon és szexen át próbálják meg megfejteni egyébként tökéletesen céltalan életük értelmét. Nem csoda, ha sosem hallottál még a Tétova nemzedékről, mivel sosem volt felkapott film. A kritikusok és főleg a nézők is általában igen rossz véleménnyel vannak róla, és bár Keanu Reevesnek is voltak már bukásai karrierje során, ez mindenképp a legnagyobbak közé sorolandó.

És mégis, amikor a színészt arról kérdezték pár éve egy interjúban, hogy mely filmjeit ajánlaná a rajongóinak, ő azonnal a Tétova nemzedéket vágta rá. Hozzátette, hogy ő is tisztában van a film kritikáival és szerinte jó, ha nyolcan látták már a filmet, de számára akkor is az egyik legkedvesebb alkotása. És éppen ezért örül neki, hogy az utóbbi évekre jellemző streaming-őrület az ilyen filmeknek is új esélyt ad, hogy rajongókat szerezzenek maguknak.

Megszakad a szív: Ez volt Sean Connery utolsó kívánsága

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·