FILMEZZUNK.HU
Coming outolt a Halálos iramban női sztárja - Michelle Rodriguez

Coming outolt a Halálos iramban női sztárja

3528

Coming outolt a Halálos iramban női sztárja

Michelle Rodriguez eredetileg forgatókönyvíró és rendező akart lenni, de egy szerencsés casting színésznőt varázsolt belőle, azóta pedig meg sem állt: sikerfilmek sorában alakítja a kemény, vagány, dögös csajt — és időnként annál többet is. A színésznő Texasban született egy dominikai anya és egy Puerto Ricó-i származású, korábban az amerikai hadseregben szolgált apa gyermekeként. Nyolc éves korában elköltöztek Dominikára, majd amikor tizenegy éves lett, Puerto Ricóba. Itt két évet töltött a család, hogy aztán a kis Mayte Michelle Rodriguez gyerek- és tinikorának negyedik helyszíne, New Jersey következzen. Ami ugyan szintén az Egyesült Államokban van, de azért nagyon más kultúra, mint Texas… Ezek után nem meglepő, hogy elég nehezen találta a helyét gyerekkorában, összesen öt suliból rúgták ki, 17 éves korában végleg. A középiskolát végül utólag, felnőttképzésen fejezte be.

Michelle Rodriguez (Luz) - Machete

A közelmúltban egy interjú során arra volt kíváncsi a kérdező, hogy miért mindig egyedül jelenik meg a vörös szőnyegen a gyönyörű színésznő, aki erre nem várt választ adott:

„Nem szoktam arról beszélni, hogy mire használom a vaginámat, és ez felkelti az érdeklődést. Soha nem vittem magammal senkit partnerként a vörös szőnyegre, és ilyenkor jönnek a találgatások: vajon mire használja a vagináját? Plusz ugye mindig fiús csajokat szoktam játszani, szóval rögtön azt feltételezik, hogy leszbi vagyok… Hát, végül is nem is lőnek annyira mellé. Mindkét kapura játszom. Azt csinálom, amihez épp kedvem van. Egyszerűen k*rvára kíváncsi vagyok ahhoz, hogy ne próbáljak ki mindent, amikor megtehetem. A pasik izgatóak. És a csajok is…”

Ezekkel a szavakkal zárta le egy interjúban egyszer s mindenkorra a dolog körüli találgatásokat Michelle Rodriguez, és azóta sem beszél szívesen arról, hogy… nos, mire használja a vagináját. Ami viszont változott, hogy a kapcsolatait nyíltabban is vállalja, így a már említett Vin Diesel mellett az évek során nyilvánosan mutatkozott Zac Efronnal, Olivier Martinezzel és Cara Delevingne-vel is.

A Terminátor-filmek dögös sztárja volt – A 67 éves Linda Hamilton így néz ki napjainkban

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·