FILMEZZUNK.HU
Amanda Bynes úgy szétplasztikáztatta magát, hogy már rá sem lehet ismerni

Lesújtó állapotban van Amanda Bynes – Az egykori tinisztár őszintén beszélt az állapotáról

287

Lesújtó állapotban van Amanda Bynes – Az egykori tinisztár őszintén beszélt az állapotáról

Amanda Bynes már régóta küzd súlyos mentális problémákkal. A tavalyi évben többször is megjárta a pszichiátriát: először márciusban, miután anyaszült meztelenül járkált Los Angeles utcáin, majd júniusban, amikor saját magára hívta ki a rendőrséget, amely ön- és közveszélyesnek ítélte meg a színésznőt. Júliusban már arról szóltak a hírek, hogy az egykori Nickelodeon-sztár bevonult egy mentálhigiéniás kezelőközpontba, ahol fekvőbeteg-ellátásban részesült, és különböző terápiákon vett részt. Most kendőzetlenül őszintén vallott arról, hogy nagyon nincsen jól.

Újabb sokkoló képek érkeztek Amanda Bynes-ról - Az egykori tinisztár borzasztóan lesújtó állapotban van

Legutóbb így fotózták az egykor körberajongott sztárt

A Page Six oldala kiszúrta, hogy a színésznő csütörtökön az Instagram-sztorijában árulta el, hogy depressziós, és emiatt az utóbbi hónapokban rendkívül sokat hízott.

“Közel 10 kilót híztam az elmúlt hónapokban a depresszióm miatt. – Most már sokkal jobban vagyok, és megtanultam máshogy cselekedni, ha épp nincs kedvem edzeni vagy normálisan étkezni.”

– fogalmazott Amanda Bynes, aki hozzátette, még húsz kilónyira van a saját maga által kitűzött céltól, ugyanis 50 kiló szeretne lenni. A 2000-es évek elején befutott fiatal színésznőt korábban bipoláris zavarral diagnosztizálták, miután felgyújtotta a szomszédja kocsifelhajtóját, ráadásul a saját kiskutyáját is majdnem lángba borította. Miután nyilvánvalóvá vált, hogy mentális problémákkal küzd, 2013-ban az édesanyja gyámsága alá helyezték 9 évre.

Amanda Bynes elárulta, hogy Channing Tatum neki köszönheti a karrierjét

(Via Blikk.hu)


Article Tags: ·