FILMEZZUNK.HU
13 éve hunyt Natasha Richardson, Liam Neeson felesége - A színész két fiával maradt egyedül

15 éve hunyt Natasha Richardson, Liam Neeson felesége – A színész két fiával maradt egyedül

11772

15 éve hunyt Natasha Richardson, Liam Neeson felesége – A színész két fiával maradt egyedül

Liam Neeson és fiai, az akkor 13 éves Micheál és a 12 éves Daniel élete gyökeresen megváltozott 2009-ben, ugyanis a színész imádott felesége, gyermekeinek édesanyja örökre lehunyta a szemeit.

Natasha Richardson 2009. március 16-án a quebeci Mont Tremblant síparadicsomban síelt, ám sajnos elesett, és beverte a fejét, először úgy gondolta, nincs szüksége orvosi ellátásra, ám egy órával később rosszul lett, majd kórházba szállították. Kómába esett, végül március 18-án lekapcsolták az őt életben tartó gépeket, ugyanis férjével annak idején megbeszélték, ha véletlen ilyen helyzet állna elő, inkább így járjanak el. A színésznő tragédiája óta 13 év telt el, szerettei számára nincs nap, hogy ne gondolnának rá, Micheál a The Timesnak nyilatkozott édesanyjáról.

“Hirtelen történt! Amikor egy ilyen baleset váratlanul és teljesen őrült módon történik, akkor ez összezavarja az ember elméjét, akár hiszel a sorsban, akár nem. Sok dolgot össze tud kuszálni az emberben, pont ezért igyekszel megragadni minden kis apró emléket, ami eszedbe jut, legyen szó a nevetéséről, arról az energiáról, ami körüllengte őt, vagy a főztjéről. Vannak olyan filmek, amik segítségével visszarepülhetek az időbe, és sok mindent újra átélhetek vele kapcsolatban, ezért hihetetlenül hálás vagyok”

– mesélte. A People magazinnak arról is magyarázott, hogy a tragédia után próbált minél kevesebbet gondolni az édesanyjára, mert akkor még annyira friss volt a veszteség okozta fájdalom benne, nem mellesleg pont akkor volt a legérzékenyebb korszakában, hiszen kamaszodott, de rájött, nem szabad így felfognia.

Színészek, akikről nem is tudtad, hogy már nem élnek

“Szerencsés vagyok, mert bár sajnos elhunyt, mégis nézhetem a filmjeit, és láthatom, hogyan dolgozott, jó dolog, ha az embernek erre van lehetősége. Rendszeresen megnézem a filmjeit, bár van még néhány, amit még nem láttam.”

Mark Wahlberg a jövőben Isteni üzeneteket szeretne közvetíteni a filmjeivel

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·