FILMEZZUNK.HU
Döbbenet! Így nézett ki Marilyn Monroe smink nélkül

Döbbenet! Így nézett ki Marilyn Monroe smink nélkül

22827

Döbbenet! Így nézett ki Marilyn Monroe smink nélkül

Alig ismerni rá így a szexszimbólumra. Marilyn Monroe-t máig a világ egyik legnagyobb szexszimbólumaként emlegetik, annak ellenére, hogy 1962-ben távozott az élők sorából a tragikus sorsú szépség. A sztár ikonikus külsejét még mindig milliók próbálják leutánozni: platinaszőke, besütött haját, cicásra húzott szemeit, vörös ajkait, fellibbenő szoknyácskáit. Szinte el sem tudjuk képzelni a védjegyéül szolgáló sminkje nélkül, és nem is sűrűn láthattuk a natúr arcát.

Így festett Marilyn Monroe a világhírnév előtt – te ráismernél?

A Life in Moments oldal azonban előkerített róla egy felvételt, melyen teljesen smink nélkül látható, és szinte megdöbbentő a hasonlóság – Marilyn teljesen átlagos lánynak tűnik a képen. Persze, úgy is nagyon bájos, hogy nem fedi festék az arcát, de nem biztos, hogy ráismertünk volna, ha így megláttuk volna az utcán, íme:

A fotó egy nyári napon, a medence mellett készült róla, így teljesen érthető, hogy nem visel sminket – mégis, ki szokta kifesteni magát, ha vízbe készül? Láthatóan a jellegzetes cicaszemei nélkül is jól érezte magát aznap, aprócska bikinijében vidáman csobbant a hűs vízbe.

Döbbenet! Így nézett ki Marilyn Monroe smink nélkül

A rajongók leginkább Britney Spears-hez hasonlították, de voltak, akik a Trónok harca Tarth-i Brienne-jét, azaz Gwendoline Christie-t látták benne. A legnépszerűbb komment az volt, hogy ilyen az igazi Norma Jeane Mortenson – hiszen ez volt Marilyn anyakönyvezett neve, mielőtt még platinaszőke szupersztár lett volna belőle.

Sandra Bullock egy három évtizedes, Keanu Reeves-szel kapcsolatos titokról rántotta le a leplet

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·