FILMEZZUNK.HU
Lisa Kudrow

Fotó: ez a jóképű fiatalember Lisa Kudrow fia!

1993

Fotó: ez a jóképű fiatalember Lisa Kudrow fia!

A 25 éves Julian elképesztően jóképű! A Jóbarátok 60 éves sztárja, Lisa Kudrow mindig is óvta magánéletét, így nem csoda, hogy sokan meglepődtek, amikor friss fotó készült róla és 25 éves, felnőtt fiáról, Julianről.

Fotó: ez a jóképű fiatalember Lisa Kudrow gyermeke!

A sorozatban Phoebe egyik kapcsolatból esik a másikba, a való életben azonban a színésznő igazán idilli családi életet él: 1995-ben házasodott össze a francia reklámigazgatóval, Michel Sternnel, akivel azóta is együtt van, közös fiuk, Julian Murray Stern pedig 1998 márciusában látta meg a napvilágot.

Fotó: ez a jóképű fiatalember Lisa Kudrow gyermeke!

Egyébként azok, akik figyelemmel kísérték a ’90-es évek nagy sikerű sorozatát, a színésznő terhességére is felfigyelhettek a negyedik és ötödik évadban, amikor Phoebe a sztori szerint bátyja gyermekeivel volt várandós. A terhesség valódi volt, ekkor várta a színésznő a fiát, egyre nagyobb pocakját pedig még jobban kitömték, hogy tényleg hihető legyen, hogy ikreket hord a szíve alatt.

Fotó: ez a jóképű fiatalember Lisa Kudrow gyermeke!

A 25 éves fiatalember, aki jelenleg egyetemi hallgató, világéletében kerülte a reflektorfényt, édesanyjával csupán pár alkalommal mutatkozott a vörös szőnyegen. Lisa Kudrow közösségi oldalain sem mutogatja fiát, igaz, legutóbb kivételt tett.

Most ünnepli 66. születésnapját Alec Baldwin – Íme 8 meglepő érdekesség a színészről

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · · ·