FILMEZZUNK.HU
Matthew McConaughey elárulta, hogyan fogyózott a film kedvéért, amiért végül Oscar-díjat kapott

Matthew McConaughey elárulta, hogyan fogyózott a film kedvéért, amiért végül Oscar-díjat kapott

29491

Matthew McConaughey elárulta, hogyan fogyózott a film kedvéért, amiért végül Oscar-díjat kapott

Nem hiszed el, hogyan fogyózott anno Matthew McConaughey! Az idén ötvenkét éves Matthew McConaughey kétségtelenül a 2000-es évek egyik legnépszerűbb színésze – főleg a hölgyek körében. Ahhoz azonban, hogy ez sokáig így is maradjon, formában kell tartania magát. És akkor még nem beszéltünk arról, amikor egy-egy szerep drasztikus alkatváltoztatást követel meg a színésztől. Így volt ez annak idején a 2013-as Mielőtt meghaltam esetében is. Matthew McConaughey most elárulta, hogyan fogyott le a forgatás előtt.

18 hollywoodi sztár, aki drámaian megváltozott a hitelesebb alakítás kedvéért

Amikor egy színésznek (vagy bárki másnak) le kell fogynia, rendszerint szigorú fogyókúrás étrendhez és rendszeres testedzéshez fordul. Az alkoholt pedig olyan nagy ívben elkerüli, amennyire csak lehet. De nem Matthew McConaughey. Ő ugyanis saját bevallása szerint a fogyókúrája alatt annyi bort ivott, amennyi belé fért. Elmondása szerint adott magának öt hónapot, hogy lefogyjon. Ehhez minden napra szigorúan meg volt adva, hogy mikor mit reggelizzen, tízóraizzon, ebédeljen, uzsonnázzon és vacsorázzon. Természetesen az étrendje rengeteg zöldségből, halból, tojásfehérjéből állt. De emellett annyi bort ihatott, amennyi jól esett neki.

A végeredményt mindenki ismerheti. Matthew McConaughey a Mielőtt meghaltam főszerepében Oscar-díjas alakítást nyújtott, mint Ron Woodroof, aki a HIV-fertőzés utolsó stádiumában van. A színész hozzátette, hogy az egész fogyókúra legnehezebb része tulajdonképpen a döntés meghozatala volt. Az ő felelőssége volt ugyanis, hogy megfelelő formába hozza magát a forgatásra. Ha olyan testalkattal szerepelt volna a filmben, amilyen általában lenni szokott, akkor mindenki kivonult volna a moziból már az első öt perc után. Így viszont Oscar-díjat kapott a filmbéli alakításáért.

Reese Witherspoon elárulta, hogy miért nem vállalta az ágyjelenetet Mark Wahlberggel

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·