FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 39. születésnapját Gal Gadot – Íme 10 meglepő érdekesség a gyönyörű színésznőről

Most ünnepli 39. születésnapját Gal Gadot – Íme 10 meglepő érdekesség a gyönyörű színésznőről

20068

5. 2013 decemberében jelentette be a DC Entertainment, hogy ő fogja alakítani Wonder Womant az elkövetkezendő DC-filmekben. Az első ilyen filmet 2016-ban mutatták be Batman Superman ellen – Az igazság hajnala címmel. Gal Gadot az első nem amerikai színésznő, aki eljátssza a Csodanőt.

4. Amikor kiderült, hogy Wonder Womant Gal Gadot fogja alakítani, sok rajongó ellenérzését sikerült kiváltani egy merőben prózai okból kifolyólag: sokak szerint az izraeli modell/színésznő túl törékeny, s mellben (!) nem elég erős a karakterhez. A károgókra Gadot a 2016-os Batman Superman ellen címá filmben cáfolt rá: a sok lesújtó kritika egyedül az ő játékát dicsérte. A 2017-ben bemutatott első részben való szerepléséért Gal Gadot 300 ezer dollárt kapott, azonban a WW84-ért már 10 millió dolláros gázsit tehetett zsebre, plusz 10 millió dollárt kapott azért, hogy promótálja a HBO Maxot, ahol a film debütált.

3. A színésznő terhes volt, amikor forgatták a Wonder Woman-t. Az 5. hónapban járt 2. gyermekével, mire befejeződtek a munkálatok.

Wonder Woman (2017) - Előzetes

2. A színésznő a filmekre igen kemény edzésprogrammal, kung fu, kick box, kardvívás és dzsiudzsicu edzéssel készült.

1. Gal Gadot 2008. szeptember 28-án ment feleségül Yaron Versano izraeli vállalkozóhoz. 2011-ben született meg kislányuk, Alma, 2018-ban pedig második gyermekük is megszületett.

Érdekességek Gal Gadot színésznőről

Kitálalt Charlie Sheen egykori felesége: Ilyen volt az élet a botrányairól ismert színésszel

(Érdekességek forrása)

//spencer//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · ·