FILMEZZUNK.HU
Scarlett Johansson és Channing Tatum közös romantikus filmmel jelentkezik - Itt az előzetes! - Fly Me to the Moon

Scarlett Johansson és Channing Tatum közös romantikus filmmel jelentkezik – Itt az előzetes!

311

Scarlett Johansson és Channing Tatum közös romantikus filmmel jelentkezik – Itt az előzetes!

Aki egy emlékezetes filmet szeretne látni arról, hogy embert küldünk a Holdra, annak érdemes megnéznie Damien Chazelle 2018-as filmjét, Az első embert Ryan Gosling főszereplésével, idén pedig mindennek a romantikus komédiába oltott változatát láthatjuk majd a Fly Me to the Moon képében, amelynek Scarlett Johansson és Channing Tatum lesz a két főszereplője.

Greg Berlanti (Ilyen az élet, Kszi, Simon) filmje két sztárral, Scarlett Johanssonnal és Channing Tatummal az élen valósult meg: a Sony és az Apple támogatásával készült történet az 1960-as évek űrversenyének idejében játszódik, Johansson pedig egy marketingvezetőt alakít, akit a NASA felbérel, hogy filmezzen le egy hamis Holdraszállást arra az esetre, ha az igazi küldetés kudarcot vallana. Tatum a kilövésért felelős igazgatót, Cole Davis-t formálja meg.

Tatumon és Johanssonon kívül a szereplőgárdát erősíti többek között Woody Harrelson (True Detective, Zombieland), Ray Romano (Szeretünk, Raymond, Jégkorszak-filmek), Jim Rash (Balfékek, Az első igazi nyár) és Peter Jacobson (Dr. House, Kolónia). A Fly Me to the Moon a tervek szerint júliusban fog világszerte mozikba kerülni.

Channing Tatum elárulta, hogy mennyire egészségtelen olyan testet összehoznia, amilyen a Magic Mike-ban volt

(Via Puliwood.hu)


Article Tags: · · · ·