FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson legjobb filmjei

10 Dwayne Johnson film, amit kár lenne kihagyni

71831

6. Gyerekjáték (The Game Plan, 2007)

Joe Kingman (Dwayne Johnson) valósággal lubickol a népszerűségben. A Boston amerikai futball csapatának hátvédjeként milliókat keres, az élete meg olyan, mint egy buli. A szurkolók és a nők odavannak érte, a csapat meg akár a bajnoki címre is esélyes lehet a vezényletével. Az események azonban váratlan fordulatot vesznek, amikor kiderül, hogy a hátvédnek van egy hét éves kislánya – egy egyéjszakás kaland gyümölcse. Ettől kezdve alapjaiban változik meg az élete: a bulit, randit, meccseket háttérbe szorítja a balettóra, az esti mese, a közös babázás.

Gyerekjáték (2007, The Game Plan)

Tudtad, hogy…?

Dwayne Johnson-nak támadt az az ötlete, hogy a filmben több utalás is legyen Elvis Presley-re, ugyanis óriási Elvis fanatikus “A szikla”. Miután ezt elmondta az alkotóknak, nagyon megtetszett nekik az ötlet, és több posztert, illetve zenét is betettek az énekes legendától.

5. Halálos iramban-franchise (Fast Furious 5-6-7-8)

Miután Brian (Paul Walker) és Toretto (Vin Diesel) kiszabadította Domot, folyamatosan menekülniük kell a hatóságok elől. Szabadságuk elnyerése érdekében elvállalják az utolsó balhét Rio de Janeiróban, és szembeszállnak a korrupt üzletemberrel, aki végezni akar velük. Mindeközben Hobbs (Dwayne Johnson), a szövetségi ügynök azt a feladatot kapja, hogy kapcsolja le a díszes társaságot.

Érdekességek Gal Gadot színésznőről

Tudtad, hogy…?

A Facebook-on rengetegen írták ki, hogy nagyon kemény lenne, ha “A szikla” és Vin Diesel egymásnak feszülne, így a készítők bevonták Johnson-t is az autós franchis-ba. A filmben semmilyen speciális effektet nem használtak. A veszélyes trükköket kaszkadőrök hajtották végre.

4. Csapda (Snitch, 2013)

Az üzletember John Matthewst letaglózza a hír, hogy 18 éves fiára minimum tíz éves, kötelezően letöltendő börtönbüntetést róttak ki. A kamaszsrácot egy olyan csomaggal a kezében kapták el, amit egy barátjától vett át, és amiben tudtán kívül kábítószer volt. Amikor Jason elutasítja az ambiciózus államügyész, Joanne Keeghan ajánlatát, hogy büntetése enyhítéséért cserébe mártson be valakit, John megkéri Keeghant, hogy inkább hadd épüljön be ő egy drogkartellbe. Az elkeseredett apa beszivárog a könyörtelen Malik bandájába, de miközben megpróbálja megmenteni kamaszfiát, bajba sodor egy másik ártatlan embert. Amikor váratlanul leleplezi a mexikói drogkereskedelem egyik nagykutyáját, a már amúgy is veszélyes játszma tétje még nagyobb lesz.

Csapda (Snitch, 2013)

Tudtad, hogy…?

A filmet egy a PBS-en bemutatott dokumentumfilm ihlette, ami azt mutatta be, hogy az Amerikai Egyesült Államokban bevezetett droggal kapcsolatos törvényi változások hogyan teszik lehetővé a bűnösök számára, hogy szinte minimális büntetést kapjanak, ha beköpik a társaikat.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·