FILMEZZUNK.HU
Dwayne Johnson legjobb filmjei

10 Dwayne Johnson film, amit kár lenne kihagyni

71828

3. Jumanji – Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle, 2017)

1995-ben az év egyik legnagyobb sikere volt az azóta legendássá vált Jumanji, melynek Robin Williams játszotta a főszerepét. Az új film az ő emléke előtt tiszteleg, és nem újrakezdi, hanem folytatja a történetet – sokkal látványosabban.

Tudtad, hogy…?

Kevin Hart nem igazán bírja a csúszómászókat, s a Hawaii-n történt forgatás során állandóan azt hitte, hogy pókok másznak rajta. Kollégái (főleg Dwayne Johnson) erre rá is segítettek úgy, hogy kis fűszálakkal csiklandozták azért, hogy Hart valóban elhiggye, nyolclábúak vannak rajta.

2. Izomagyak (Pain & Gain, 2013)

Daniel Lugo (Mark Wahlberg) és Paul Doyle (Dwayne Johnson) testépítők, aki az amerikai álmot kergetik. Valami azonban rosszul sikerül, és ezért egy emberrablási ügy közepén találják magukat, ami igencsak rosszul is elsülhet.

Izomagyak (Pain & Gain, 2013)

Tudtad, hogy…?

Az akcióvígjáték valóban megtörtént eseményen alapul, azonban azt kevesen tudják, hogy mindennek magyar vonatkozása van. Az Amerikában egy 18+ telefonos cég alapításával milliomossá váló Griga Ferencet 1995-ben testépítők rabolták el. Indítékuk az volt, hogy váltságdíjat kérjenek, pénzt szerezzenek. Az eset sajnos tragikus véget ért, Ferencet megölték egy súlyzó segítségévek, míg feleségét nyugtatókkal adagolták túl. Dwayne Johnson közel 300 fontra (130 kg) gyúrta fel magát a szerep kedvéért.

1. Erőpróba (Gridiron Gang, 2006)

Sean Porter fegyőrként dolgozik az egyik Los Angeles-i javítóintézetben. Elkeseredéssel tölti el, hogy a szabadlábra került fiatalok többsége rövid időn belül újra a börtönben köt ki, vagy erőszakos halált hal az utcán. Munkatársával, Malcolm Moore-ral a maguk módján próbálják önuralomra és felelősségtudatra nevelni a srácokat. Szeretnének összehozni egy amerikaifutball csapatot, ám a szezon kezdetéig alig négy hetük van. A feladat hatalmas kihívás elé állítja a fiatalokat. Porter vezérletével megtanulják az akaraterő, a kitartás és a kölcsönös tisztelet fontosságát.

Erőpróba (Gridiron Gang, 2006)

Tudtad, hogy…?

Dwayne Johnson több jelenetben is a 94-es mezszámban látható, ami azért érdekes, mert egyetemi focis karrierje során, a Miami Hurricanes-ben szintén ebben a számban játszott.

 

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Dwayne Johnson produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása ITT és ITT; Érdekességek forrása)

//spencer//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·