FILMEZZUNK.HU
John Cena több, mint 650 beteg kisgyerek kívánságát teljesítette

John Cena több, mint 650 beteg kisgyerek kívánságát teljesítette

2219

John Cena több, mint 650 beteg kisgyerek kívánságát teljesítette

A pankrátorból lett színész, John Cena igen gyorsan vált maszkos hőssé, hiszen pár megafilm után a DC Moziverzumban kötött ki, amelyben a Peacemaker nevű héroszt játszotta, sőt játssza is még el kapcsolódó sorozatában, amit ugyanúgy James Gunn rendezett, ahogy Az Öngyilkos Osztagot. Cena pedig nemcsak a vásznon hősködik, hanem valójában is hős abban az értelemben, hogy rengeteget jótékonykodott karrierje során.

Nem csak a vásznon hős: John Cena több, mint 650 beteg kisgyerek kívánságát teljesítette

Maga Gunn osztotta tovább a Joe Pompliano nevű sportújságíró posztját, amelyben Pompliano egy videót tett közzé. Ezen a maszkos John Cenát láthatjuk, amint egy mozgássérült, beteg kisfiúnak ad autogramot, na meg pár ölelést, amely láthatóan igen sokat jelent a kis fan és szülője számára. Cena a sportújságíró állítása szerint több mint 650 kívánságot teljesített súlyos beteg gyermekeknek 2004 óta, a Make-A-Wish Foundation nevű karitatív szervezet égisze alatt. A színész-pankrátor tartja a jótékonysági alapítványon belül a rekordot, azaz a 650-es számmal eddig ő váltotta valóra a legtöbb álmot. Pompliano becslése szerint ez majdnem heti 1 kívánságot jelent az utóbbi 17 évben. James Gunn egyébként ezekkel a szavakkal osztotta tovább a videót:

“Ez Joh Cena teljes valójában. Nem verte nagy dobra, vagy használta hírneve növelésére. Egyszerűen ez ő, és ez az egyik oka annak, hogy nagyon büszkén nevezem őt barátomnak. (Én pedig világgá kürtölöm ezt, mert megérdemli a szeretetet.)”

Nos, nem tudunk nem egyetérteni Gunn-nal!

Sokkoló fotókon a Baywatch egykori bombázója – A színésznő súlyos betegséggel küzd

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·