FILMEZZUNK.HU
Jackie Chan megerősítette: jön a Csúcsformában 4

17 éve tervezgetik a Csúcsformában 4-et – most végre elkészülhet!

3656

17 éve tervezgetik a Csúcsformában 4-et – most végre elkészülhet!

Chris Tucker és Jackie Chan legendás párosa újra összeáll, és úgy néz ki, hogy sok-sok késlekedés és 17 év szünet után most már megállíthatatlanul közeledik a Csúcsformában-sorozat legújabb epizódja. Sokan nagy reményeket táplálnak a filmhez, mivel maga Jackie Chan nyilatkozta, hogy nem enged a minőségből, és éveken át dobálta vissza az újabbnál újabb forgatókönyveket, mivel egyikkel sem volt teljesen elégedett. A közelmúltban végül megtört a jég, és megszületett az a sztori, amire már Jackie is boldogan rábólintott.

Jöhet egy új Csúcsformában film, ráadásul az eredeti színészpárossal?

A Csúcsformában-filmek közül az első még 1998-ban jelent meg, amit aztán egy 2001-es és egy 2007-es rész követett, összesen 850 millió dollár bevételt termelve. A folytatás esetében a rendező kiléte egyelőre nem ismert, de a korábbi részek direktorát feltehetően lecserélik, ugyanis Brett Ratner 2017-ben komolyabb szexuális zaklatási ügyekbe keveredett.

Ami a megjelenési dátumot illeti, egyelőre még nincs konkrét időpont, de feltehetően két éven belül már mozikban lesz a film, hiszen ahogyan Chris Tucker bejegyzéséből is kiderült, már javában zajlanak a forgatási előkészületek.

Vajon mit csinálnak most a Jég veled jamaicai bob csapat tagjai?

(Via gamekapocs.hu)


Article Tags: · · · ·