FILMEZZUNK.HU
Rami Malek érdekességek

10 érdekesség, amit nem gondoltál volna a 43. születésnapját ünneplő Rami Malek-ről

9589

8) A Buster’s Mal Heart volt az első játékfilm, melyben főszerepet kapott. A film premierje 2016 szeptemberében volt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, és pozitív kritikákat kapott. Egy olyan férfit alakít benne, akinek két élete van, Jonah és Buster néven.

9) 2017-ben a sokszínűség javításának érdekében meghívták, hogy legyen tagja a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémiának, miután a 88. Oscar-gála számos kritikát kapott a sokszínűség teljes hiánya, a kizárólag fehérbőrű művészek jelölése miatt.

Rami Malek érdekességek

10) 2016 novemberében bejelentették, hogy Freddie Mercuryt fogja alakítani a Bohém rapszódia című életrajzi filmben. A színész a szerepre való felkészüléshez Londonba utazott, ahol nyelvtanár segítette a helyes dialektus elsajátításában, valamint mozgásoktatást tanult, ének- és zongoraleckéket vett. Naponta négy órán át tanulmányozta a Mercuryról elérhető videókat mozgástanára segítségével. Az 1985-ös Live Aid koncert felvételét legalább 1500-szor megnézték, hogy tökéletesen elsajátíthassa a mozdulatokat. Végül Oscar-díjjal jutalmazták játékát.

Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody, 2018) - Előzetes

Az Avatar sztárját annyira meghatotta a második rész forgatókönyve, hogy elsírta magát

//Spenc&Hill//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·