FILMEZZUNK.HU
Hihetetlen, hogy kigyúrta magát Michael Douglas 43 éves fia! Így néz ki ma Cameron

Hihetetlen, hogy kigyúrta magát Michael Douglas fia 45 évesen! (Fotók)

11684

Hihetetlen, hogy kigyúrta magát Michael Douglas fia 45 évesen! (Fotók)

Így néz ki ma Cameron. Michael Douglas és első felesége, Diandra Luker 23 évig voltak házasok, kapcsolatukból egy fiúk született 1978-ban, Cameron Douglas fiatalkorában csak úgy vonzotta a bajt. Először úgy tűnt, hogy hamar követi édesapját a pályán, 19 évesen debütált a mozikban Jackie Chan filmjében, a Jackie, a jó fiúban. Ám az apja sztárstátuszából fakadó állandó figyelmet nem tudta jól kezelni, nagyon komoly metamfetamin- és heroinfüggő lett.

Hihetetlen, hogy kigyúrta magát Michael Douglas 43 éves fia! Így néz ki ma Cameron

Ezután pedig a poklok poklát élte át, ugyanis drogbirtoklás miatt hét év szabadságvesztésre ítélte a bíróság. A börtönbüntetését Pennsylvaniában töltötte, ahol számos atrocitás érte, 2012-ben arról számolt be a sajtó, hogy egy fegyenctársa eltörte a lábát.

Brutális, ahogy kigyúrta magát Michael Douglas ritkán látott fia

Végül 2016-ban szabadlábra helyezték két évvel a büntetés lejárata előtt, az akkor 38 éves férfi eltökélte, megváltozik. Long Way Home címmel könyvet írt a nehéz esztendőkről, és gyökeresen megváltoztatta az életét. Nem csak családot alapított modell kedvesével, Viviane Thibesszal, de végleg leszámolt a drogfüggőségével. Külseje is tükrözi új életmódját, igazi izompacsirta lett belőle. Az elmúlt négy évben egyszer sem nyúlt a tiltott szerekhez, és úgy tűnik, kezd egyenesbe kerülni a karrierje is.

Heath Ledger halála miatt teljesen a feledés homályába merült A sötét lovag egyik fontos karaktere

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·