FILMEZZUNK.HU

Már 59 éves A farm, ahol élünk kicsi Laurája – Így néz ki napjainkban az egykori gyereksztár

33135

Már 59 éves A farm, ahol élünk kicsi Laurája – Így néz ki napjainkban az egykori gyereksztár

A farm, ahol élünk sokunk kedvenc gyermekkori sorozata volt. Többen még ma is rajonganak az 1974-ben útjára indult szériának, amely 9 évadot élt meg. Aki ismeri, annak talán Melissa Gilbert, azaz Laura nőt leginkább a szívéhez. A színészi stábból ő neki jutott a legtöbb film, sorozatokkal együtt, összesen 32 különböző alkotásban próbált maradandót alkotni. A művésznő 2023 májusában már 59 éves múlt.

9 érdekesség Melissa Gilbert-ről, A farm, ahol élünk Laura-járól

A színésznőt szülei (David Darlington és Kathy Wood) egy napos korában örökbe adták Paul Gilbertnek (színész) és Barbara Crane-nek (táncosnő). Nevelőapját Melissa 11 évesen elvesztette. A színésznőt a mai napig a leghíresebb gyerekszínészek között jegyzik. 1983-ban megkapta a legjobb fiatal színésznek járó díjat, illetve legfiatalabb színésznőként kapott csillagot a hollywoodi hírességek sétányán.

A művészvilágban dolgozó nevelőszülei kislányukat is erre a pályára szánták, ezért különféle sorozatválogatásokra vitték a kis Melissát. 2 évesen már különféle reklámfilmekben láthatták a nézők, mint pl.: bébi ruha, fogkrém és játék- reklámfilmek. Első szerepét négy évesen kapta a The Dean Martin Show című sorozatban. Igazán népszerűvé az 1974 és 1982 között forgatott „ A farm, ahol élünk” sorozat tette. Michael Landon (a széria rendezője és producere) a több száz gyermekszínész jelentkező közül, Laura Ingalls szerepére, a mindössze kilenc éves Melissát tartotta a legalkalmasabbnak.

12 meglepő érdekesség a szülinapos Melissa Gilbert-ről

A nézők 9 évadon át láthatták, ahogy a kis copfos kislányból, hogyan lesz érett felnőtt, tanítónő, feleség, édesanya. A sorozat Laura Ingalls Wilder folytatásos regénye alapján készült, mely megtörtént eseményeken alapul. A kis farm volt Melissa második otthona, Wolnaut Grove-ban az emberekről, az érzelmekről a küzdelmes, de boldog mindennapokról szólt az élet. „Lauraként”, vagy, ahogy apukája szólította „kis bogár”, egy boldog, békés életet élhetett. Szülei tanácsára mindig támaszkodhatott, s megtanulta hogyan álljon helyt a hétköznapokban.

Melissa Gilbert

A sorozatban játszik Melissa testvére is Jonathan Gilbert (Willie Oleson), akit szintén örökbe fogadtak. Melissa Gilbert szereti a kalandos utazásokat, legyen akár vízben vagy levegőben is. Barátai szerint mindenhonnan hoz magával egy kis emléket.

12 meglepő érdekesség a szülinapos Melissa Gilbert-ről

Magánéletében sajnos nem hasonlít „Laura Ingalls-re”, jelenleg harmadik férjével él. Első két házasságából született egy-egy gyermeke. A mai napig vállal filmszerepeket és hívják beszélgető műsorokba, ahol „farmos” élményeiről beszélgetnek vele.

Brutálisan kigyúrta magát Liam Hemsworth a Vaják szerepe miatt (Képek!)

(Címlapkép forrása)

//helg//


Article Tags: · · ·