FILMEZZUNK.HU
Heti mozibemutatók: 2016. július 28-tól.

Heti mozibemutatók: 2016. július 28-tól!

1657

Heti mozibemutatók – Végre megérkezik Jason Bourne!

A héten két nagyszabású film érkezik a hazai mozikba. Az egyik nagyon várós már régóta, a másik…hogy is mondjam…majd meglátjuk! Előbbi Jason Bourne, ami nem a negyedik rész szereplőivel tér vissza a mozivásznakra, hanem az eredeti trilógia fantasztikus szereplőgárdájával, főszerepben Matt Damon-al, míg utóbbi egy örök klasszikus, a Szellemirtók női újragondolás lesz. A két alkotás mellett feltűnik még egy gyenge gyilkos osztag elnevezésű produkció is, ami nem összetévesztendő a Will Smith, Margot Robbie és Jared Leto nevével fémjelzett Öngyilkos osztaggal. Na de lássuk picit bővebben, hogy mik is lesznek e hét csütörtökétől a friss mozibemutatók!

Jason Bourne (Jason Bourne)

Miután Jason Bourne (Matt Damon) korábban nem csak a memóriáját, hanem a barátnőjét is elveszítette és hadjáratot indított az őt üldöző CIA-val szemben, Nicki Parson (Julia Stiles) segítségével eltűnik a térképről. De nem sokáig tart a nyugalma, már ugyan tudja, hogy ki ő, de azt nem, kik teremtették meg. Megpróbál utánajárni a múltjában rejlő titkoknak.

/Amerikai akció; 16+/

Szellemirtók (Ghostbusters)

Erin Gilbert (Kristen Wiig) és kollégája, Abby Yates (Melissa McCarthy) hisznek a szellemekben. Olyannyira, hogy egy könyvet is írtak a létezésükről. Sikert azonban nem arattak vele, sőt, csak megvetés és gúny tárgya lettek miatta. Amikor évekkel később Manhattanben egyre több kísértet tűnik fel, Erinre, Abby-re és két másik kollégájára marad a feladat, hogy elbánjanak velük.

/Amerikai fantasy, akció, vígjáték; 12+/

Gyilkos osztag (Sinister Squad)

Mikor egy természetfeletti erő fenyegeti a Földet, az Amerikai Egyesült Államok egy különleges csapatot szervez a veszély elhárítására.

/Amerikai akció; 16+/

(Heti mozibemutatók címlapkép forrása)
(Heti mozibemutatók történeti itt és itt)

//milos//


Article Tags: