FILMEZZUNK.HU
Romantikus filmek 2016-ból

A 7 legjobb romantikus film 2016-ból, amit vétek lenne kihagyni

1434

Romantikus filmek 2016-ból

A romantikus szó jelentése többek között érzelmes, ábrándos, rajongással teli vagy szerelmes hangulatú. Az ember folyamatosan keresi ezt az érzést, hiszen kellemesen tölti el a bensőjét, gyakran intenzív érzelmi állapotot idéz elő. Erre a filmipar is igen hamar rájött, és a mai napig töretlenül készítik a romantikusabbnál romantikusabb filmeket.

Neked melyik a kedven romantikus filmed 2016-ból? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

7. Életem nagy szerelme /Un homme á la hauteur/

Diane (Virginie Efira) gyönyörű nő, az a típus, aki után mindenki megfordul az utcán. Mindemellett határozott, jó humorú, briliáns ügyvéd. Ráadásul épp most lépett ki boldogtalan házasságából, így készen áll, hogy végre összetalálkozzon élete nagy szerelmével. Véletlenek persze nincsenek. Amikor az egyik este egy bizonyos Alexandre (Jean Dujardin) felhívja azzal, hogy megtalálta elveszett mobilját, a beszélgetés nem várt fordulatot vesz, és rögvest megbeszélnek egy randit. Az első találkozás azonban nem igazán úgy sül el, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

Életem nagy szerelme /Un homme á la hauteur/

6. Bridget Jones babát vár /Bridget Jones’s baby/

2016-ban végre tovább folytatódnak a negyvenes éveibe lépő Bridget Jones kacagtató kalandjai. Miután igent mondott Darcy lánykérésére, csakhamar kiderül, hogy Bridget állapotos, és ez alaposan felforgatja életét. A probléma ugyanis az, hogy hősnőnknek fogalma sincs arról, hogy ki a születendő gyermek apja.

Bridget Jones babát vár /Bridget Jones’s baby/

5. Szövetségesek /Allied/

Max Vatant (Brad Pitt) a brit különleges alakulat rettenthetetlen, hidegen számító és csöndben gyilkoló kémmé képezte ki. Pontosan tudja, mennyit mutasson magából és mit kell mindenképpen elrejtenie. Egy pillanat alatt képes elfelejteni kanadai neveltetését, hogy új személyazonosságot öltsön magára. Azzal kapcsolatban azonban nem kapott kiképzést, mitévő legyen, amikot Casablancában találkozik a Marianne Beauséjour (Marion Cotillard) névre hallgató nővel. Eredetileg az volt a terv, hogy egy ideig házaspárt játszanak, de Max esze hiába mondja, hogy ne keveredjen szoros kapcsolatba, Marianne lenyűgöző szelleme és ellenállhatatlan bája miatt kénytelen a szívére hallgatni. Amint valódi házaspárrá válnak, a titkok és elhallgatások szövevénye miatt megkezdődik életük legveszélyesebb küldetése.

4. Florence, tökéletes hang /Florence Foster Jenkins/

A new york-i örökösnő, Florence Foster Jenkins (Meryl Streep) nagy álma, hogy operaénekes legyen, csakhogy ehhez semmilyen adottsága nincs, sőt… a hangja egyszerűen borzasztó. Menedzsere és egyben férje, St. Clair Bayfield (Hugh Grant) mindent megtesz, hogy megkímélje a kegyetlen csalódástól kedvesét.

Florence: A tökéletlen hang (Florence Foster Jenkins, 2016) - Kritika

3. Mielőtt megismertelek /Me before You/

Lou Clark egy vidám, ámde céltalan 26 éves nő, aki egyik munkahelyén sem képes hosszabb időt eltölteni. Életében gyökeres változás áll be, mikor egy kastélyban egy lebénult ifjú bankár gondozója lesz. Will megkeseredett és cinikus, és úgy véli, számára már nem tartogat sokat a az élet. Lou megjelenése azonban felforgatja addig világát. Az idő múlásával a két fiatal között az együtt töltött hetek során szoros kapcsolat alakul ki.

Mielőtt megismertelek (Me Before You, 2016)

2. Tarzan legendája (Legend of Tarzan/

Évek teltek el azóta, hogy Tarzan (Alexander Skarsgard) otthagyta a dzsungelt, hogy nemes úrhoz méltó életet élhessen Greystoke lordjaként John Clayton III néven. Persze ahhoz, hogy ezt megszokja imádott feleségének, Jane-nek (Margot Robbie) a társaságára is szükség volt. Most az angol Parlament visszaküldi őt a Kongói Demokratikus Köztársaságba, különleges nagyköveti teendőkkel. Tarzan nem is sejti, hogy ezzel ő csak egy összeesküvés bábja lesz, melyet a bosszú és a kapzsiság vezérel…

Tarzan legendája (Legend of Tarzan/

1. Kaliforniai álom /La la land/

Mia (Emma Stone), a feltörekvő, fiatal színésznő és Sebastian (Ryan Gosling), a szépreményű jazz zongorista a Csillagok Városában, Los Angelesben keresi az álmait. Mia meghallgatásról meghallgatásra jár, és csak arra vágyik, hogy végre ne szakítsák félbe, Sebastian pedig szenvedélyesen küzd azért, hogy a klasszikus jazzt újra divatba hozza. Távlati terveikben a hollywoodi karrier, illetve egy saját zenés klub megalapítása szerepel – ekkor botlanak egymásba egy zsúfolt autópálya kellős közepén. A két fiatal szerelemre lobban, és vállvetve segíti egymást a kudarcokkal kikövezett úton. A sikerért keményen meg kell küzdeniük, ám eljön a nap, amikor dönteniük kell, mennyit hajlandóak feláldozni az álmaikért…

10 dolog, amit nem gondoltál volna a Kaliforniai álom című filmről

Neked melyik a kedven romantikus filmed 2016-ból? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

(Címlapkép forrása)

(Történetek forrása: Mafab.hu)

//Noncsi//

Mentés

Mentés


Article Tags: · · · · · · · · · · ·