FILMEZZUNK.HU
25 vígjáték, amit mindenképpen látnod kell

25 vígjáték, amit egyszer az életben látnod kell

1002

A legjobb vígjátékok

Alábbi összeállításunkban olyan vígjátékokkal találkozhatsz, melyek garantáltan felvidámítanak, ha rossz napod van. Nem is húzzuk az írást, következzék 25 nagyszerű vígjáték!

25. Vaskabátok (Hot Fuzz, 2007)

Nicholas Angel egyszerűen túl jó rendőr, ezért felettesei Londonból egy isten háta mögötti faluba helyezik át. Az unalmas, eseménytelen helyen még a bűnözők is lusták. Ennek tetejébe egy teszetosza partnert kap maga mellé, Dannyt, aki nagy rajongója a hollywoodi akciófilmeknek. Amikor szörnyű baleset-sorozat veszi kezdetét a faluban, Angel rögtön rástartol a nyomozásra, és kiderül, Stanford rusztikus világa nem is olyan bűntelen, mint amilyennek elsőre tűnik.

Vaskabátok 2007

24. Haverok fegyverben (War Dogs, 2016)

A Haverok fegyverben című vígjáték Efraim Diveroli és David Packouz fegyverkereskedőkről szól, akik a Pentagonnal kötött szerződésük értelmében az Afganisztánban szolgálatot teljesítő amerikai erők felfegyverzését kapták feladatul. A veszélyes terepre érkezvén azonban minden erejükkel azon munkálkodnak, hogy minél előbb hazatérhessenek.

23. A kezdő (The Intern, 2015)

Egy menő internetes divatcég az esélyegyenlőség nevében idősebb, akár hasonló munkakörben szerzett tapasztalat nélküli álláskeresőknek is lehetőséget ad. Ennek apropóján jelentkezik gyakornoki pozícióba Ben Whittaker. Az elegáns, joviális öregúr felettese a talpraesett, határozott és kissé szeszélyes Jules Ostin lesz, akivel nem éppen zökkenőmentesen indul a közös munka. Idővel azonban kiderül, hogy sok közös van bennük, s a kezdeti távolság egyre szűkül Ben és Jules között.

A kezdő (The Intern, 2015)

22. Gru (Despicable Me, 2010)

A mesés kertvárosban minden ház csodás kerttel körülvéve pompázik, csak egy fekete ház áll komoran a kiszáradt föld közepén. Senki nem tud róla, hogy a sötét otthon mélyén milyen műhely lapul. Itt készül Gru következő bűntényére ici-pici kis segítőivel. Soha nem látott lopást akarnak elkövetni, egyenesen a Holdat célozták meg. Gru imád mindent, ami rossz. Fegyvereivel képes fagyasztani és összezsugorítani, gond nélkül közlekedik földön, vízen, levegőben, és elsöpör mindenkit, aki megpróbálja megakadályozni. Váratlanul három apátlan-anyátlan lány toppan be életébe, akik apjukként tekintenek rá. Grunak, aki talán a leggonoszabb ember a világon, olyan feladatban kell helyt állnia, amit addig lehetetlennek hitt.

Befutott a Gru 3 első előzetese, méghozzá magyar nyelven

21. Eddie, a sas (Eddie the Eagle, 2016)

Az életrajzi ihletésű dráma középpontjában egy angol síugró áll. Eddie első ránézésre kétballábas figura, akinek talán nem kellene ennyit bíbelődnie a síeléssel. Azonban Eddie kitartóan edz és végül eljut az 1988-as téli olimpiára, ahol egyedüliként képviseli Angliát. Élete remek példa arra, hogy az álmokat nem szabad feladni, s el kell fogadni, ha olykor elesünk, de egyrészt nem mindegy, hogyan történik ez meg, másrészt pedig mindig fel kell állni egy alapos popsiracsüccsenést követően.

Eddie, a sas (Eddie the Eagle, 2016)

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·