FILMEZZUNK.HU
10 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

10 nagyszerű tinifilm, amit titokban mindenki szeret

43667

A legjobb tinifilmek

A tinédzser kor az egyik legizgalmasabb korszak. Ahogyan elkezdünk változni és érni, úgy változik az érdeklődési körünk is. Mostani listákban a legjobb 10 tinédzsereknek szóló filmeket gyűjtöttük össze. Figyelem nemcsak tiniknek! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

10. Spinédzserek /Clueless, 1995/

Chernek (Alicia Silverstone) a gazdag, csinos, szőke és népszerű Beverly Hills-i gimis lánynak szembe kell néznie a tini élet minden nehézségével. Neveletlen viselkedése már első ránézésre is feltűnő, de ő szándékosan él ezzel, hogy elrejtse mennyire értelmes és eszes valójában. Ez a lázadó szerep segít neki megbirkózni az emberi kapcsolatokkal, barátokkal, családdal és iskolával, egyszóval mindennel, ami egy tininek kihívást jelenthet.

Spinédzserek (Clueless, 1995)

9. 10 dolog, amit utálok benned /10 Things I Hate About You, 1999/

Bár Biancának számos hódolója van, édesapja fejébe vette, hogy a lány addig nem bulizhat, ameddig nővére, Kat nem talál magának pár. Kattel azonban kiállhatatlan természete miatt senki sem mer kikezdeni. Ekkor jelenik meg egy fiatal srác, aki tervet sző, hogy megszerezze Biancát. Felbéreli Patrick Veronát, hogy csábítsa el a lány nővérét, ezzel biztosítva szabad utat magának. Azonban a tervbe hiba csúszik, és a dolgok váratlan fordulatot vesznek.

10 dolog, amit utálok benned 1998

8. Bajos Csajok /Mean Girls, 2004/

Cady Heron (Lindsay Lohan) Afrikában, a “vadonban” nőtt fel. 15 év után szüleivel visszaköltöznek Chicagóba, akik beíratják Cadyt egy teljesen átlagos amerikai gimnáziumba. A lány itt döbben rá, hogy ez a gimnázium és a gimnáziumi lányok sokkal durvábbak és kegyetlenebbek, mint a dzsungel. Ennek a dzsungelnek a vezetője Regina George (Rachel McAdams), aki az ármánykodás és összeesküvések mestere. Cadynek ebben a világban is meg kell tanulnia védekezni és harcolni.

Bajos csajok (2004)

7. Csajok Monte Carlóban /Monte Carlo, 2011/

Életed legcsodálatosabb kalandja vár rád Monte Carlóban! Grace (Selena Gomez – Varázslók a Waverly helyről), a vagány végzős gimis legjobb barátnője, Emma (Katie Cassidy – A pletykafészek) és nyafka féltestvére, Meg (Leighton Meester – A pletykafészek) társaságában párizsi vakációra indul. Az álomutazás nem akar összejönni, minden tervük kudarcba fullad, és a lányok végül teljesen elvesznek Párizsban. Szerencsére! Mert Grace-t ekkor tévesztik először össze egy elkényeztetett brit örökösnővel. A csajok belemennek a véletlen cserébe, hagyják, hogy elsodorja őket a tévedés. A gazdag arisztokraták életét élik, és útnak indulnak a csodás Monte Carlóba, ahol egy felejthetetlen, kalandos hét vár rájuk.

Csajok Monte Carlóban (Monte Carlo, 2011)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·