FILMEZZUNK.HU
Filmajánló szombat estére (09.01)

10 szuper film a tökéletes szombat estéhez

9489

Filmajánló szombat estére (09.01)

Húzós hét, hosszúra nyúlt péntek este vagy egyszerűen csak inkább otthon maradnál ma este? Összegyűjtöttünk hét filmet, amikkel biztosan nem fogsz unatkozni, és neked már csak a nasiról kelljen gondoskodnod!

Richie Rich – Rosszcsont beforr (Film+, 18:40)

Kertjében ott a hullámvasút, a ringlispil még nem jutott eszébe. Ha megéhezik, betér a saját McDonalds üzletébe harapni valamit. Van valami közös ügye Claudia Schifferrel. Õ Richie Rich, a gézengúz milliomos kölyök. Életébõl csak egyvalami hiányzik: a barátokat még a legtökéletesebb komornyik sem pótolhatja. Egy elvetemült banditának pont a Richie-vagyonra fáj a foga. Richie szüleit elrabolják, õt, az egyedüli örököst, bérgyilkosok üldözik. A srác élete fenekestül felfordul. De nem hagyja magát. Talán végül igaz barátokat is talál.

Richie Rich - Rosszcsont beforr (Richie Rich, 1994)

Apja lánya (SuperTV2, 18:50)

Ollie Trinke-nek, a sikeres újságírónak minene meg van az életben, amire sokan egész életükben csak vágyakoznak. Remek karrier a showbizniszben, gyönyörű, szerető feleség és nagyvilági fényűzés. Mindezek megkoronázásaként Ollie és felesége, Gertrude gyermekáldásnak néznek elébe. Az idill azonban csak addig tart, amíg felesége a szülést követően meghal, és egyedül marad kislányával, Gertie-vel. Az apaságot és a karriert képtelen összeegyeztetni, ezért Ollie-t kirúgják az állásából, nincs más választása visszaköltözik apjához a nyugis New Jersey-be. Unalmas és kilátástalan új munkahelyén töltve napjait, nem látja helyzetéből a kiutat, Gertie viszont jól érzi magát a kisvárosi élet körülményei között. Az ő számára Jersey maga a paradicsom. Ollie egy rutin videókölcsönzés alkalmával megismerkedik Mayával, a gyönyörű vidéki lánnyal…

Apja lánya

Kettőn áll a vásár (Paramount Channel, 18:50)

A Kettőn áll a vásár című film középpontjában Alyssa és Amanda áll. A két teljesen egyforma kislány még sosem találkozott egymással. Alyssa apja, Roger éppen házasodni készül a világ legborzalmasabb asszonyával, Clarice-szal. Amanda pedig egy “félelmetes kastélyba” utazik barátaival, ami pont Alyssa-ék palotája. A két lány itt találkozik először, majd hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntenek, hogy egy napra helyet cserélnek egymással…

Kettőn áll a vásár (It Takes Two, 1995)

Egy ágyban az ellenséggel (Film Café, 19:10)

Amikor Laura négy évvel ezelőtt hozzáment Martin Burney-hez még csak nem is sejthette, hogy a férfit milyen vad szenvedély fűti iránta. A külvilág számára ők még mindig az ideális házaspár megtestesítői: Laura nemcsak gyönyörű nő, hanem remek háziasszony is, aki férje minden kívánságát készségesen teljesíti, Martin pedig jóképű, sikeres és hihetetlenül vonzó. Ám a Burney család élete cseppet sem olyan, mint amilyennek kívülről látszik. Senkinek nincs fogalma arról, hogy a rettegő asszony csak a megfelelő pillanatot várja, hogy megszökhessen ebből a pusztító kapcsolatból, elmenekülhessen az elől, amit még legvadabb rémálmaiban sem tételezett volna fel az őt szerető férjéről.

Egy ágyban az ellenséggel (Sleeping With the Enemy, 1991)

Hotel Transylvania (Mozi+, 19:15)

Valahol az erdélyi havasok között áll egy ötcsillagos hotel, a Hotel Transylvania. A szálló minőségi pihenést nyújt minden szörny számára, legyen az vámpír, farkasember, múmia, vagy maga Frankenstein. A hotel tulajdonosa nem más, mint a rettegett Drakula gróf, aki főszakácsként a csúf Quasimodót alkalmazza. Minden simán megy, egy napon azonban egy halandó téved közéjük. A szállodaigazgató nem mellesleg apa is, aki mindeddig sikeresen óvta lányát a halandók borzalmas világától, most azonban úgy fest, eljött a változás ideje.

Hotel Transylvania 3

Disturbia (Paramount Channel, 21:00)

Kale (Shia LaBeouf) nem tudja feldolgozni az apja halála okozta traumát, és egy idő után kiszámíthatatlanná válik a viselkedése. Indokolatlan agressziója miatt házi őrizetre ítélik. Fogságának unalmát a szomszédok megfigyelésével próbálja elűzni, főleg az újonnan költözött Ashley (Sarah Roemer)  és Mr. Turner kelti fel a figyelmét, aki Kale szerint sorozatgyilkos. A nő egyre nehezebben tud különbséget tenni a valóság és a képzelete teremtette világ között.

Disturbia (2007)

Másnaposok (RTL Klub, 21:00)

Egy Las Vegas-i legénybúcsút követő reggelen a baráti társaság rájön, hogy előző éjszaka elvesztették az ifjú férjjelöltet, ráadásul szállodaszobájukban egy tigrist és egy csecsemőt is találnak. Kétségbeesett nyomozásba kezdenek, és homályos emlékeikre hagyatkozva olyan kalandokba keverednek, melyekre álmukban sem gondoltak volna.

Másnaposok

Förtelmes főnökök (Cool Tv, 21:00)

Három átlagos beosztott, Nick, Kurt és Dale fellázadnak főnökeik ellen, és ravasz gyilkossági tervet eszelnek ki. Nincs azonban könnyű dolguk, mert úgy tűnik, a sors épp ellenük dolgozik.

Förtelmes főnökök (2011)

Üvegtigris (TV2, 21:15)

Az Üvegtigris hat barát pár eseménytelen napjának története. Lali, az amerikamániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa; Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő; Sanyi a félnótás hajléktalan; Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába; és Cingár, aki a többiek idegeit nem kímélve szaxizik. Gaben rábeszéli Lalit, hogy vegyen meg egy, az amerikai álmot ízig-vérig megtestesítő régi Chevrolet Impalát. Amikor hosszú kálvária után meghozza a rég várt autót, Lali ki sem tudja próbálni, egy úton visszaforduló teherautó összetöri. Közben Róka izgatottan keresi a “Vasat”, melyet korábban odavitt, hátha akad rá vevő. Lali azonban pár nappal azelőtt eladta a semmire sem használhatónak vélt “fémhulladékot”. Rókára rászálltak a nehézfiúk, s halálosan megfenyegették, hogy hozza vissza, vagy fizessen. Pénzt kell tehát szerezni mindenáron. Csoki szerint egyetlen megoldás van, ki kell rabolni a közeli postát. Mindenki kocsiba száll. A nagy balhé azonban nem sikerül tökéletesen.

Üvegtigris (2001)

Vérmesék (RTL Klub, 23:00)

A Manzoni család gondtalanul élte a maffiózók mindennapjait egészen addig, amíg a családfő úgy nem döntött, hogy tanúskodni fog egy maffiafőnökök elleni perben. Árulásáért a férfi és családja fejére húsz millió dolláros vérdíjat tűznek ki. A tanúvédelmi program keretében mindannyiukat Európába akarják telepíteni.

Vérmesék

TOPLISTA: 8 film, amit nem érdemes kihagyni szeptemberben!

(Történetek forrása)

//spencer//


Article Tags: · · · · · · · · · · ·