FILMEZZUNK.HU
Megérkezett az őszi premierfilmek listája

Megérkezett az őszi premierfilmek listája

6525

Megérkezett az őszi premierfilmek listája

A 2020-as év számtalan változást hozott a koronavírus kitörésétől  a filmek világában is. A mozizni vágyókat igencsak lesújtotta, hogy ezen kikapcsolódási formájukat jócskán korlátozta ez az időszak. Már mindannyian régóta várjuk,hogy a mozik heti rendszerességgel frissítsék filmes kínálataikat. Bár a mozikat már nyáron megnyitották, azonban mostanra a vírus második hullámához értünk, így előre senki nem tudja megmondani, hogy a mozik meddig fognak nyitva tartani és meddig fog bővülni az új premierek listája. De legyünk pozitívak és bízzunk benne, hogy ez a hullám nem fogja megint pihentetni a moziszékeket. Mivel mostanság minden bizonytalan, így az igazi nagy durranások premierjét a stúdiók inkább áttették őszre, így most garantáltan nem fogunk unatkozni. Nagyon bízunk benne, hogy ezeket a terveket már semmi nem húzza  keresztbe, hiszen, ha minden így marad, akkor 2020 ősze rengeteg szuper filmet tartogat nekünk. Összegyűjtöttük Nektek, hogy a hideg beköszöntével milyen premierfilmek várják a kedves látogatókat:

Tenet (Premier: Augusztus 26.)

A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

Az új mutánsok (2020. szeptember 3.)

A 20th Century Studios és a Marvel Entertainment filmjében egy csapat ifjú mutánst pszichiátriai megfigyelés céljából tartanak bent egy a világtól elzárt kórházban. Amikor új mutációs képességeiket és barátságukat is próbatétel elé állító, különös dolgok történnek, a fiatalok elszánt küzdelembe kezdenek, hogy élve kijussanak.

Inkább lennék özvegy (Premier: 2020. szeptember 3.)

Az évtizedek óta együtt élő házaspár meglátogatja felnőtt fiát. Az események azonban drámai fordulatot vesznek, amikor a férj váratlanul bejelenti, hogy elhagyja a feleségét. Elszabadulnak az indulatok, az egyre keserűbb vádaskodások azonban nem nélkülözik a híres angol fekete humor legjavát…

Miután összecsaptunk (Premier: 2020. szeptember 3.)

A nehéz kezdet után úgy tűnt, hogy Tessa és Hardin végre egyenesbe jön egymással. Tessa már megtapasztalta, hogy Hardintól nem áll távol a kegyetlenség, de nagyon megrendül, amikor egy váratlan esemény lerántja a leplet a kapcsolatuk eredetéről, és Hardin titokzatos múltjáról.

Palm Springs (Premier: 2020. szeptember 3.)

Mit tennél, ha bármit megtehetnél, következmények nélkül? A szakítófélben lévő Nyles (Andy Samberg – Brooklyn 99 – Nemszázas körzet) napról-napra elkíséri barátnőjét egy Palm Springs-i esküvőre. Ugyanarra. Nyles ugyanis időhurokba került, és mindig ugyanaz az egyetlen nap ismétlődik az életében. Az éppen aktuális napon Nyles a menyasszony nővérére, Sarah-ra (Cristin Milioti – Így jártam anyátokkal) hajt, a vendégekkel gyűjtött tapasztalatait kihasználva persze gyorsan egyenesbe is kerül. Ekkor azonban Sarah is belekerül az időhurokba.

Téboly (Premier: 2020. szeptember 10.)

Veled is szembejöhet a legrosszabb rémálmod… Rachel (Caren Pistorius) a reggeli rohanásban, a végeláthatatlan dugóban ülve ledudál egy idegent (Russell Crowe), és elhajt mellette. A férfi ettől hirtelen bekattan, és egy halálos országúti bosszúhadjáratba kezd. Üldözőbe veszi a nőt, akit pokoli leckék végtelen során keresztül próbál teljesen kikészíteni. A tébolyult ámokfutó nem kímél senkit, aki az útjába kerül… Az Oscar-díjas Russell Crowe fantasztikus alakítást nyújt ebben az időszerű, hátborzongató, minden pillanatában feszült thrillerben. A film forgatókönyvét a műfajban jártas Carl Ellsworth jegyzi (Disturbia, Éjszakai járat).

Mulan (Várható premier: 2020. szeptember 10.)

A Mulan nagyívű kalandfilm egy félelmet nem ismerő fiatal nőről, aki férfinak álcázza magát, hogy csatasorba állhasson a kínát fenyegető északi betörők ellen. A megbecsült harcos legidősebb lányaként született Hua Mulan bátor, eltökélt, talpraesett ifjú hölgy. Mikor a császár határozata értelmében minden családból csatlakoznia kell egy főnek a hadsereghez, átveszi gyengélkedő apja helyét Hua Jun néven, s végül Kína legnagyobb harcosainak egyike válik belőle. A húsz évvel ezelőtt bemutatott animációs változatot egy Oscar-díjra és két Golden Globe-ra jelölték. A legendás hős története Kína egyik legkedveltebb mondája, és ma is része a tananyagnak a kínai iskolákban. Egy egész évet felölelő, világszéles szereplőválogatás után Liu Yifei (A tiltott királyság) kapta meg Hua Mulan szerepét. Partnerei többek között Donnie Yen, Jason Scott Lee, Tzi Ma valamint Gong Li és Jet Li lesznek, a film rendezője Niki Caro (A bálnalovas).

Az elfeledett herceg (Premier: 2020. szeptember 17.)

Djibi pedáns apaként egyedül neveli szeme fényét, hét éves kislányát, Sofiat. A esték elmaradhatatlan rítusa az elmerülés a mesék fantasztikus világában: az apa minden este mesél a lányának, s közös fantáziavilágukban csodálatos tündér-kalandok válnak valóra. A sármos herceg szerepében pedig a lány hőse, az apa tündököl. Öt évvel később az immár kamaszlány Sofia lassan kinő apja meséiből, helyette inkább korosztálya fiútagjaival ismerkedik és új herceg hódítja meg a szívét. Ahogy az apa a mesék világában is távolabb kerül imádott lányától, úgy a való életben is – nincs más hátra, mindent el kell követnie, hogy valahogy hős maradjon tinédzserré váló gyereke életében.

Greenland – Az utolsó menedék (Premier: 2020. szeptember 24.)

Egy hatalmas méretű üstökös közelít a Föld felé, amely az emberiség teljes pusztulását okozhatja. A totális káosz, és tömeges pánik közepette John Garrity (Gerard Butler) is menekülésre kényszerül családjával. Az elszánt férfi csak egy dolgot akar: biztonságban tudni feleségét (Morena Baccarin) és kisfiát. A végzetes, apokaliptikus katasztrófa árnyékában Garrity bármire képes, hogy eljuttassa szeretteit a Föld utolsó, védelmet nyújtó menedékére.

Wonder Woman 1984 (Várható premier: 2020. október 1.)

Hidegháború. Az ezerkilencázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét.

Becsületes tolvaj (Premier: 2020. október 8.)

Egy bankrabló rátalál élete szerelmére, ezért úgy dönt, hogy jó útra tér és becsületes életet él. A helyzet azonban bonyolódik, amikor egy korrupt FBI ügynöknek akarja feladni magát. Hamarosan már nemcsak a nevét kell tisztáznia, de a saját és szerelme élete is veszélybe kerül.

Fekete Özvegy (Premier: 2020. november 5.)

A Marvel Studios akciódús kém-thrillerében, a FEKETE ÖZVEGY-ben Natasha Romanoff kénytelen lesz szembenézni múltja sötét epizódjaival, amikor egy veszedelmes összeesküvés hozzá is elér. Nyomában egy életére törő, kérlelhetetlen erővel, Natasha számot kell vessen kémes múltjával és családi kötelékeivel, amiket már jóval azelőtt felbontott, hogy Bosszúálló lett.

007 Nincs idő meghalni (Premier: 2020. november 19.)

Bond otthagyta a titkosszolgálatot és élvezi az életet Jamaicán. Nyugalmának vége szakad, amikor felbukkan régi barátja, a CIA-s Felix Leiter, és a segítségét kéri. A cél egy elrabolt tudós megmentése, ám a küldetés a vártnál sokkal kockázatosabbnak bizonyul, s a 007-es egy új, veszélyes technológia birtokában lévő, titokzatos gonosztevő nyomába ered.

Lelki ismeretek (Premier: 2020. november 26.)

Tűnődtél már azon, honnan erednek a szenvedélyeid, az álmaid, az érdeklődéseid? Mitől vagy te… TE? 2020-ban a Pixar Animation Studios New York City utcáiról egy különleges, kozmikus világba repít, hogy megismerd a válaszokat a legnagyobb kérdésekre.

Szerző: MéziMcFly

10 valós eseményeken alapuló film, amelyben az alkotók fontos részleteket rejtettek el


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·