FILMEZZUNK.HU
15 elnökös film, amit még a magyar választások előtt látnod kell

15 elnökös film, amit még a magyar választások előtt látnod kell

54235

3. John F. Kennedy – A nyitott dosszié (JFK, 1991)

Oliver Stone monumentális alkotásában az amerikai történelem egy mindenki által ismert, ám kevesek által értett tragikus fejezetét tárja elénk, John F. Kennedy meggyilkolását. A tragédiát övező számtalan rejtély közepette igyekszik utat találni Jim Garrison (Kevin Costner), a magányos jogász, aki fel akarja tárni az igazságot, és meg akarja találni a választ a mindenkit foglalkoztató kérdésre: ki ölte meg valójában Kennedyt? Ez a dobogós helyen álló elnökös film mindenre választ ad.

John F. Kennedy - A nyitott dosszié (JFK, 1991)

2. Az elnök emberei (All the President’s Men, 1976)

Az 1972-es választások befutójában Bob Woodward (Robert Redford) és Carl Bernstein (Dustin Hoffman), a Washington Post újságírói szabad kezet kapnak szerkesztőjüktől, hogy felfedjék a Watergate botrány részleteit, és “kinyomozzák” Nixon elnök leköszönésének valódi okát. Meglepetésükre az ügy védelmén már több sztárügyvéd is dolgozik és az a tény, hogy a republikánus pénzalap kezelői nevét és címét találják meg a vádlottal kapcsolatban tovább növeli gyanújukat.

Az elnök emberei (All the President's Men, 1976)

1. A hatalom árnyékában (The Ides of March, 2011)

Egy zöldfülű elnökjelölt fiatal, idealista munkatársa a kampány közepén bajba kerül. Egy bonyolult politikai cselszövés áldozata lesz, amelyet egy ellenfél párt állított neki. A kampány folyik, így meg kell felelnie a munkájában, ezen múlik az elnökjelölt sikeressége.

Filmsztárok, akik egy véletlennek köszönhetik a világhírnevet

(15 amerikai elnökös film, amit mindenképpen látnod kell címlapkép forrása)
(15 amerikai elnökös film, amit mindenképpen látnod kell történetek forrása itt és itt)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·