FILMEZZUNK.HU

A valaha volt 20 legjobb sci-fi film az IMDB szerint

59706

10. Pókember – Irány a Pókverzum (2018)

Úgy tűnik, hogy egyszer minden szuperhőst utolér a végzete. Miután közös erővel Homokembernek, Doctor Octopusnak, Electronak, Kravennek és a Keselyűnek sikerült legyőzniük Peter Parkert, alighanem minden remény elveszhetett az emberiség számára. Szerencsére azonban itt van nekünk Miles Morales, akit szintén megcsípett egy génmódosított pók, és aki újból felveszi a harcot a bűnözéssel szemben. Ráadásul van néhány újabb trükk, na meg képesség is a tarsolyában.

Pókember - Irány a Pókverzum (Spider-Man: Into the Spider-Verse, 2018) - KRITIKA

9. Vissza a jövőbe (1985)

Dr. Emmett Brown feltalálónak végre sikerült az időgépet megszerkesztenie. Ezen a masinán utazik vissza a középiskolás Marty McFly 1985-ből 1955-be. Találkozik két tizenévessel, Lorraine Baines-szel és George McFlyjal, akik az utóbb az ő szülei lesznek. Lorraine azonban inkább érdeklődik Marty, mint a naiv George iránt! Marty mindent megtesz, hogy leendő szüleit összeboronálja. Másik gondja: hogyan juthat vissza a jelenbe?

Vissza a jövőbe 2. (Back to the Future Part II, 1989)

8. Terminátor 2. – Az ítélet napja (1991)

1997. augusztus 29-én a Skynet kirobbantotta a III. Világháborút, amely 3 milliárd áldozatot követelt. A túlélőknek azonban a gépek ellen is meg kell küzdeniük. A Skynet egy új, fejletteb Terminátort küld a múltba, hogy megölje az emberek vezérét, a tinédzser John Conort. Csakhogy az emberek is visszaküldik saját, átprogramozott Terminátorukat (Arnold Schwarzeneggert): a bolygó jövője a két gép összecsapásán múlik.

Érdekességek a Terminátor 2. - Az ítélet napja című filmről

7. A tökéletes trükk (2006)

Rupert és Alfred rivális bűvészek. Amikor Alfred egy nap egy lenyűgöző mágikus mutatvánnyal áll a közönség elé, Rupert kétségbeesetten próbálja kitalálni, hogy mi lehet a titka. Bármennyire is próbálkozik azt megfejteni, nem sikerül, így már ő maga is kezdi azt hinni, hogy a trükk nem is szemfényvesztés.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

6. Bosszúállók: Végtelen háború (2018)

A Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek eltökélt célja, hogy megszerezze mind a hat végtelen követ, és ezzel korlátlan hatalomra tegyen szert. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezetett – a Föld, és a létezés sorsa soha nem volt még annyira bizonytalan, mint most.

Bosszúállók: Végtelen háború (2018) – Kritika [SPOILERES]

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·