FILMEZZUNK.HU
A 21 legjobb sorozat a közelmúltból, amit vétek lenne kihagyni

A 21 legjobb sorozat a közelmúltból, amit vétek lenne kihagyni

35536

12. Túl a kerítésen (Over the Garden Wall, 2014)

A Túl a kerítésen című animációs mesesorozatban egy testvérpár, Wirt és Greg történetét meséli el, akik egy rejtélyekkel és rejtvényekkel teli különös világba cseppennek. A két fivér teljesen különbözik egymástól: Wirt olykor magába mélyed, saját gondolatai kötik le figyelmét, míg Greg ámuldozva igyekszik felfedezni az őt körülvevő világot. Erdei utazásuknak egyetlen célja van, hogy megtalálják a hazavezető utat.

Túl a kerítésen (Over the Garden Wall, 2014)

13. A híd (The Bridge, 2013)

Amikor egy amerikai bírónőt, aki híres bevándorlóellenes nézeteiről, holtan találnak az El Pasót és Juarezt összekötő hídon, Sonya Cross az el paso-i rendőrségtől kénytelen együtt dolgozni mexikói kollégájával, Marco Ruizzal a chiuahuai őrsről, hogy kézre kerítsenek egy gyilkost, aki a határ mindkét oldaláról szedi áldozatait. Marco jól ismeri a helyi rendőrség korrupt világát, és míg kollégái lassan behódolnak a kartellek hatalmának, ő nem adja fel az igazságért vívott küzdelmét. A jóképű és ravasz férfi hajlandó bármit megtenni, hogy elérje céljait. Ez egyáltalán nem szimpatikus Sonyának, aki Asperger-szindrómában szenved, és szigorúan követi a szabályokat és előírásokat. A szókimondó és távolságtartó nő ellentmondást nem tűrően keresi a válaszokat az egyre szövevényesebb ügyben. Az első gyilkosságot hamarosan újabbak követik a határ mindkét oldalán, ahol már így is teljes káosz uralkodik az illegális bevándorlók, a drogkereskedelem, az erőszak és a prostitúció miatt.

A híd (The Bridge, 2013)

14. Trónok harca (Game of Thrones, 2011)

Robert Baratheon, Westeros jelenlegi királya felkéri Eddard Stranket, hogy szolgáljon főtanácsosaként. Eddard gyanítja, hogy elődje gyilkosság áldozata lett, ezért elfogadja a felkérést, hogy tovább tudjon nyomozni. A királynő családja, a Lannister család is tervet sző a trónért. A korábbi uralkodó, Targaryen leszármazottjai is visszatérnek a tengeren túlról, hogy visszaszerezzék őseik vagyonát. A trónharcból háború lesz, és ráadásul egy ősi gonosz erő is feltámad.

Emmy díjátadó 2016: Tarolt a Trónok harca!

15. Briliáns elmék (Suits, 2011)

Harvey Specter (Gabriel Macht) New York egyik legdörzsöltebb ügyvédje, aki minden problémás esetet képes megoldani. Mike Ross (Patrick J. Adams) egy rendkívüli képességekkel rendelkező fiatalember, aki letette ugyan a jogi szakvizsgát, de sohasem járt egyetemre. Egy szerencsés véletlen folytán ők ketten találkoznak egymással, és Harvey úgy dönt, hogy alkalmazza a fiút.

Briliáns elmék (Suits, 2011)

16. The Crown (2016)

A háborúk után, a 20. század második felének alakulásában jelentős szerepe volt a Buckingham palotában élő II. Erzsébetnek és a Downing Street 10-ben dolgozó miniszterelnöknek egyaránt. Intrikáktól, szerelemtől és összeesküvésektől sem mentes életet éltek, miközben a nagy események történtek Angliában.

The Crown (2016)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·