FILMEZZUNK.HU
A 21 legjobb sorozat a közelmúltból, amit vétek lenne kihagyni

A 21 legjobb sorozat a közelmúltból, amit vétek lenne kihagyni

35532

17. Downton Abbey (2010)

A sorozat 1912-ben játszódik, egy Edward-korabeli, impozáns kastélyban. A főszereplő, a Crawley család, arisztokrata család, számtalan szolgálóval, nagy vagyonnal. Amikor Lord Grantham örökösei, James Crawley és fia, Patrick a Titanic hajó katasztrofális balesetében odavesznek, felmerül a kérdés, hogy ki legyen az örökös? A Crawley család mindennapjainak lehetünk tanúi, betekintést nyerünk abba, hogy miként éli életét egy arisztokrata család.

Emmy díjátadó 2016: Tarolt a Trónok harca!

18. Fargo (2014)

Lester Nyggard (Martin Freeman), egy minnesota-i kisvárosban, Bemidji-ben él feleségével, Penny-vel. A jobb sorsra nem érdemes biztosítási ügynök egy kiadós orrtörés után a kórházban összefut egy rettenetesen furcsa és szűkszavú emberrel, aki felkínálja neki, hogy megöli azt az embert, aki ezt tette vele. Ez pedig az eseményeknek egy olyan láncolatát indítja el, ami az egész kisváros életét felforgatja.

Fargo (2014)

19. A törvény nevében (True Detective, 2014)

A sorozat két zsaruról szól. Martin Hart és Rust Cohle egykor társak voltak, és 17 évvel ezelőtt együtt nyomoztak egy prostituált halála ügyében. Amikor új információ kapcsán meghallgatják őket, felelevenedik a múlt.

A törvény nevében (True Detective, 2014)

20. A belső ellenség (Homeland, 2011)

Az amerikai katona, Nicholas Brody iraki szolgálata alatt az ellenséges erők fogságába esik, azonban csodával határos módon, 8 év elteltével sikerül kiszabadulnia, hogy hazatérjen gyönyörű feleségéhez és gyermekeihez. A hazájában hősként tisztelt és ünnepelt Brody életét csak a CIA keseríti meg, akik a másik oldalhoz való átállását gyanítják…

Kihirdették az idei Emmy-jelölteket

21. Vikingek (Vikings, 2013)

Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel) eltervezi, hogy leigázza egész Európát. A férfinak elege lett abból, hogy törzsvezérük Earl Haraldson minden alkalommal keletre küldi őket hódító útjaikra. Hallotta, hogy nyugat felé kincsekről beszélnek az emberek. Ragnar úgy dönt, hogy elindul és bármi áron is, de megtalálja azokat a kincseket.

Vikingek (Vikings, 2013)

Náci volt az apja és kínozta a fiát – Arnold Schwarzenegger szomorú vallomása a családjáról

A legjobb sorozatok összeállítása nem ranglista alapján épül fel, illetve csak 2010 után indult sorozatokra lehetett szavazni! Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy szerinted melyek a legjobb sorozatok az elmúlt évekből!

(A legjobb sorozatok történeteinek forrása ITT és ITT)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·