FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves 30 szívből jövő tanácsa az élethez

Keanu Reeves 30 szívből jövő tanácsa az élethez

4641

16) Néha annyira beleragadunk a mindennapi életünkbe, hogy elfelejtünk időt szánni rá, hogy élvezzük az élet szépségét. Olyan, mintha zombik lennénk. Nézz fel, húzd ki a fülhallgatód. Köszönj oda valakinek, akit látsz, vagy menj oda és ölelj meg valakit, aki úgy néz ki, mint akit bántottak.

17) A jó randi az, amikor megrészegültök egymás társaságától, és hirtelen a világon minden jónak tűnik.

18) Az összegzése vagyunk saját magunknak. Bizonyos dolgokat felszedünk bizonyos pillanatokban, melyek hatással vannak ránk.

Keanu Reeves is csatlakozhat a Marvel-moziverzumhoz

19) Mikor igazán megérted a karmádat, rájössz, hogy az életedben mindenért te vagy a felelős. Hihetetlen erőt ad, hogy tudod, a jövőd a te kezedben van.

20) Amikor az utamat választom, azt látom, sokan nem értenek, pedig bárcsak minél többen lennének közöttük, akik értenek.

21) Nem vagyok sem jóképű, sem szexi. Természetesen ez nem jelenti, hogy teljesen reménytelen volnék.

22) Néha hallgatom, hogy az emberek milyen lényegtelen dolgokról beszélgetnek és megállapítom, hogy ezért nem járok közéjük.

23) Életed minden küzdelme hozzájárult ahhoz, ami Te most vagy. Légy hálás a nehéz időkért, ezek ugyanis csak erősebbé tettek Téged.

24) A bánat csak alakot változtat, de sosem tűnik el. Tévhit, hogy lehet kezelni és azt mondani, elmúlt, túl vagyok rajta. Ez tévedés.

25) Próbálj meg időnként tévedni. Az egód hálás lesz érte.

26) Mindig úgy neveltek, hogy úgy kezeljem az embereket, ahogy szeretném, hogy mások kezeljenek engem. Ezt tiszteletnek hívják.

27) Azt hiszem, hogy szerelem nélkül élni, anélkül, hogy megtapasztalnánk, mit is képes adni nekünk ez az egész, egy elég erős büntetés.

28) Néha az ellenségeink a legjobb tanáraink, az emberek ugyanis sokat tanulhatnak a hibáikból, a pusztítás pedig olykor új életet teremt.

29) Szórakoztató reménytelenül szerelmesnek lenni. Veszélyes, de szórakoztató.

30) Néha a legegyszerűbb dolgokat a legnehezebb elérni.

+1) A holnapra nincs garancia, úgyhogy élj ma!

Szerző: MéziMcFly

Egy nő megtudta, hol lakik Pierce Brosnan – Azóta rettegésben tartja őt és a családját

Oldalak: 1 2


Article Tags: ·