FILMEZZUNK.HU
15 színésznő, akik elképesztően kreatív módon rejtették el terhességüket a képernyő előtt

15 színésznő, akik elképesztően kreatív módon rejtették el terhességüket a képernyő előtt

1704

9. Gal Gadot a Wonder Womanben

A Wonder Woman amazon harcosát alakító Gal Gadot a forgatás alatt megtudta, hogy terhes második lányával, Mayával. Ahelyett, hogy leállították volna erre az időre a forgatásokat, meggyőzte a produkciós csapatot, hogy többféle módon is rejtsék el az 5 hónapos pocakját.

10. Blake Lively A zátonyban

Blake Livelyt mikor A zátonyban bikiniben láthattuk, nem is gondoltuk volna, hogy terhes. Pedig az akciódús cápaüldözések forgatása közben már második lányát, Inest várta. A produkciós csapat kreatívan bevetette magát különféle filmes kellékekkel és kameraállásokkal, hogy elrejtsék növekvő hasát.

11. Scarlett Johansson a Bosszúállók: Ultron korában

Scarlett Johansson, mikor a Bosszúállók: Ultron korában a Fekete Özvegy jelmezét viselte, már várandós volt  lányával, Rose-val. Ám ez nem akadályozta meg abban, hogy egy újabb akciódús filmet készítsen, és a stáb odáig jutott, hogy több jelmezt is készített, kaszkadőrpárosokat bérelt és vizuális effektusokkal is kísérleteztek.

12. Isla Fisher a Burke és Hare-ben

Isla Fisher 19. századi jelmezei igazán előnyösek voltak számára a Burke és Hare című fekete vígjáték forgatása során. Ugyanis akkor volt terhes lányával, Elulával, amit sem a stáb, de még színésztársai sem vettek észre. A színésznő a film környezetét a maga javára használta fel, pufi ruhákat és túlméretezett kabátokat vett fel, hogy elrejtse hasát ahelyett, hogy belepréselte volna magát egy szoros fűzőbe.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·