FILMEZZUNK.HU
15 színésznő, akik elképesztően kreatív módon rejtették el terhességüket a képernyő előtt

15 színésznő, akik elképesztően kreatív módon rejtették el terhességüket a képernyő előtt

1697

5. Reese Witherspoon a Hiúság vásárában

A regency-korszak londoni divatát Reese Witherspoon elevenítette meg, miközben a Hiúság vására című történelmi drámát forgatta.  A forgatás alatt már 5. hónapja volt terhes fiával, Deaconnal. A produkciós csapat remekül elrejtette növekvő hasát azzal, hogy terjedelmes ruharétegekbe öltöztették, és ügyesen elhelyezett bútorok mögött forgatott, amik tökéletesen illettek ezekbe az időkbe.

6. Gillian Anderson az X-aktákban

Amikor Gillian Anderson megtudta, hogy terhes lányával, Piper Maruval, éppen az X-akták második évadának forgatásai zajlottak. A sorozat írói mikor megtudták a hírt egy teljesen új történetet írtak, hogy több ideig biztosítsanak neki ülő helyzeteket. Az utolsó epizódjaiban karaktere, Dana Scully lepedővel látható fekve, amint „elrabolták” az  idegenek.

7. Lisa Kudrow a Jóbarátokban

Az egy évtizedes sikersorozatot megélt széria, a Jóbarátok színfalai mögött bizony sok érdekes, örömteli és meglepő dolog történt. Az egyik legemlékezetesebb pillanat az volt, mikor Lisa Kudrow teherbe esett fiával, Juliannal. A színésznő ahelyett, hogy elrejtette volna növekvő hasát a 4. és 5. évad részeiben, egy teljesen új történetet hoztak létre, hogy alkalmazkodjon Lisa terhességéhez. A színfalak mögött színésztársai teljes mértékben támogatták. „Amikor terhes voltam, azt mondták: „Jó műsor, szeretlek, szeretlek, szeretlek, kis Julian!” Mert tudtuk, hogy fiú lesz a kicsi, és ez lett a neve. Annyira édes, hogy a kis magzatomat is bevonták a sorozatba” – mondta Kudrow.

8. Mindy Kaling a The Mindy Project-ben

A The Mindy Project vezető hölgye és alteregója, Mindy Lahiri nem egyszerre esett teherbe. Kaling filmvásznon szereplő karaktere a harmadik évadában lett terhes, míg a való életben viszont a lányát, Katherine-t hordta a hasában a sorozat utolsó évadában. A nem mindennapi helyzetre való tekintettel az öltöztető csapat rengeteg táskával és pénztárcával készült fel, illetve szándékosan különféle tárgyakat helyeztek Kaling pocakja elé.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·