FILMEZZUNK.HU
15 színésznő, akik elképesztően kreatív módon rejtették el terhességüket a képernyő előtt

15 színésznő, akik elképesztően kreatív módon rejtették el terhességüket a képernyő előtt

1698

13. Helena Bonham Carter a Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélyában

Helena Bonham Carter a Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélyának utolsó jeleneteiben tudta meg, hogy terhes Tim Burton-től lányával, Nell-el. A hír hallatán férfje Burton, aki egyben a film rendezője is volt néhány dolgot átírt a filmben, mint például, hogy a színésznő sötétebb ruhákat viselt, és bizonyos sorrendben állították be a fényeket, hogy álcázzák Mrs. Lovett látszólag is növekvő pocakját.

14. Melissa Fumero a Brooklyn 99 – Nemszázas körzetből

Melissa kisbabája, Enzo alig várta, hogy a világra jöjjön, miközben a színésznő éppen a Brooklyn 99 Brooklyn harmadik évadát forgatta. Ám ahelyett, hogy terhességét beírták volna a már meglévő történetbe, a sorozat készítői úgy gondolták, hogy Amy, aki nyomozót alakított a sorozatban még túl fiatal lett volna a gyerekvállaláshoz, ezért kreatív módszereket találtak ki arra, hogy elrejtsék Melissa hasát. A terhesség alatt sok bő ruhát készítettek neki, sőt az írók még egy rejtett terhes nő történetét is bevezették, hogy megadják Melissának a szükséges kényelmet anélkül, hogy elrejtették volna a hasát.

15. Julie Bowen a Modern családbanban

Már zajlottak a forgatások a Modern család sorozatban, mikor Julie Bowen Gus és John ikreivel volt terhes. Így karaktere, Claire sok pulóvert viselt, és a produkciós csapat úgy döntött, hogy véletlenszerű dolgokat használ, például szennyeskosarakat, párnákat, vagy éppen gabonadobozokat, hogy eltakarják egyre kerekedő pocakját.

//Cornelius//

Hogyan néz ki napjainkban Hulk Hogan, a legendás pankrátor és színész?

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·