FILMEZZUNK.HU
16 tény, melyek arra sarkallnak minket, hogy a régi filmeket más megvilágításba helyezzük

16 tény, melyek arra sarkallnak minket, hogy a régi filmeket más megvilágításba helyezzük

1252

16 tény, melyek arra sarkallnak minket, hogy a régi filmeket más megvilágításba helyezzük

A filmnézés egyenlő a kikapcsolódással és az élvezettel. De ez nem mindenkinél van így, mert sokan vallják azt, hogy ez nem csak kikapcsolódás, mivel nagyon sok részletre odafigyelnek. Az ilyen nézőknek a film megnézése után beindul az agytekervényük és különböző elméleteket kezdenek gyártani egy esetleges más befejezéssel kapcsolatban, vagy kapcsolatot vélnek felfedezni a filmek között.

1. A Verdákban az autók megszabadultak az emberektől

A kreatívabb rajongók fejében az az elmélet pattant ki, hogy a Verdák járművei valójában kiirtották az emberi fajt. Mint kiderült, a filmben számos jelölés utal arra, hogy az autók előtt emberek éltek a Földön, de hol vannak az emberek? Sokan azt gondolták, hogy az autonóm autók technológiai fejlődése egy nap arra ösztönözte őket, hogy ránk, sofőrjeikre egyszerűen már nincs szükség.

2. X Professzor ikertestvére az X-Men: Az ellenállás végében

Ez az ötlet a mutáns halála után alakult ki. Mint már tudjuk, X Professzor túlélte azt a bizonyos napot, de sokan azt gondolják, hogy a Professzor akkor meghalt és valójában volt egy ikertestvére. A rajongók azt feltételezik, hogy a film utáni jelenetben egy kórházban lévő férfi ugyanaz a személy, akinek Xavier átadta a tudatát.

3. Logan halálának megjósolása a Farkasban

Ha odafigyelünk a részletekre, akkor észrevehetjük, hogy a Farkasban a főszereplő Yukióval, a jövőt látó mutánssal beszélget. Akkor jósolják meg Logan halálát: „Látom, ahogy a hátadon fekszel… És a saját szívedet tartod a kezedben”. Mint kiderült, ez történik Logannel 4 évvel később.

4. A Wonder Womanben a főnök egy félisten

Gal Gadot a Wonder Woman című filmjében Diana hercegnő találkozik Chieffel, egy indián karakterrel, akivel idegen nyelven beszélget, és nincs hozzá felirat. A rajongók azonnal nyomozni kezdtek a lefordítatlan szöveg után, és utána kiderült, hogy Chief Napiként, a Blackfoot kultúra félisteneként mutatkozik be Wonder Womannek. Lehetséges, hogy a Főnök egy félisten lenne?

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·