FILMEZZUNK.HU
16 tény, melyek arra sarkallnak minket, hogy a régi filmeket más megvilágításba helyezzük

16 tény, melyek arra sarkallnak minket, hogy a régi filmeket más megvilágításba helyezzük

1278

13. A terminátorok rabszolgák, akik a Skynet kiszolgálására kényszerülnek

A Terminátor 2. – Az ítélet napja című filmben láthatjuk, hogy a Skynet az összes Terminátor chipet csak olvasható módba helyezte, mert nem akarta, hogy tanuljanak, vagy bármiféle függetlenséget élvezzenek. De amikor a Terminátor chipjét átprogramozzák, pár nap múlva emberibbé válik, és jobban megérti a helyzetét. Az elmélet szerint a Skynet rabszolgává tette őket népírtó beprogramozásuk miatt és így egyszerűen megragadtak a kiiktatási módban.

14. Simba felelős az Oroszlánkirályban a szárazságért

Többen úgy gondolják, hogy Simba volt közvetlenül felelős a szárazságért, amelyért Scart okolják. Ám amikor a jogos örökös elhagyja népét, és magával viszi a múltbeli királyok bölcsességét, a hely növényvilága eltűnik. „Az előző királyok, akárcsak Mufasa, az égen és a felhők közt vannak, és elmennek, hogy kövessék az igazi királyt. Simba éveket töltött Timonnal és Pumbával egy olyan trópusi paradicsomban, ahol nyilvánvalóan sok eső esett. Aztán amikor visszatér a Kingdom Landsbe, követik őt a felhők, és nem sokkal azután, hogy Simba elfoglalta a trónt, elered az eső” – mondta egy rajongó.

15. A Toy Story 2 -ben Woody-val játszó fiú igazából Andy apja

A második részben a kazettán egy videó látható, amint egy Woody báb énekel, ahol egy kisfiú közeledik a bábhoz és megöleli. Sok rajongó azt gyanítja, hogy a videóban szereplő fiú Andy apja, aki elment egy kongresszusra, ahol megvette Woodyt, és játszott vele, mint Andy később. Ne felejtsük el azt sem, hogy Andy anyja megemlíti, hogy Woody egy régi családi örökség.

16. Chris Pratt lehet az Utazók gonosztevője

Az utazók (Passengers, 2016) - Kritika

Az Utazók tökéletesen besorolható a thriller kategóriába. Egy nő felébred, és bezárva ébred egy űrhajóban, ahol egy férfival kell együtt töltenie hátralévő napjait. Egy idő múlva sorsába beletörődik és beleszeret a férfiba.  A film felénél rájön, hogy ez idő alatt ő ébresztette fel nagyfokú szomorúságából. De ha a film az ő szemszögéből indult volna, Chris Pratt a történet pszichopata gonosztevője lenne, nem pedig a hőse.

//Cornelius//

Akkor és most: Így néznek ki ma a Richie Rich egykori sztárjai

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·