FILMEZZUNK.HU
16 tény, melyek arra sarkallnak minket, hogy a régi filmeket más megvilágításba helyezzük

16 tény, melyek arra sarkallnak minket, hogy a régi filmeket más megvilágításba helyezzük

1280

9. A 007 -es filmekben a James Bond öröklött név

Sokan úgy gondolják, hogy a karakter nem halhatatlan, nem születik újjá, a filmek nem újrahasznosítják, hanem a James Bond csupán egy kódnév. A titkosszolgálat az ilyen típusú ügynökökhöz használja ezt a megnevezést, akárcsak az M vagy Q ügynök neveket. A valóságban minden James Bond egy idő után visszavonul, ami megmagyarázná George Lazenby híres mondatát az Őfelsége titkosszolgálatában című filmben: „Ez soha nem történt meg, csak a másik Bond-nál”.

10. Te Fiti szíve életben tartotta Vaiana nagymamáját

Egyesek azt gyanítják, hogy oka van annak, hogy nem sokkal azután, hogy a nagymama átadta Moana Te Fiti szívét, megbetegedett és meghalt. Azt mondják, hogy a szív képes életet hosszabbítani, így lehetett talán, hogy a nagymamát is életben tartotta, amíg át nem adta Moanának, amikor eljött az ideje. Előtte mindig élettel és energiával telve láthattuk őt.

11. Az élet csodaszép a Truman Show egy régi változata

A rajongók úgy vélik, hogy George Bailey Az élet csodaszép című filmből soha nem hagyja el Bedford Fallst. Hihetetlen körülmények sorozata akadályozza meg abban, hogy elmenjen a városból, legyen szó apja haláláról, bátyja karrierjéről, a közelgő bankcsődről ,stb. Érdekesség, hogy az ég színű nagy fal a filmstúdió határát mutatta, ami nagyon hasonlít ahhoz, amit a Truman Show-ban is láthattunk.

12. Isabella volt az igazi gazember a Lizzie McGuire című sorozatban

Egy elmélet szerint Paolo soha nem hazudott, és nem akarta becsapni Lizzie-t. Azt gyanítják a rajongók, hogy a sorozat gonosztevője valójában Lizzie saját hasonmása, Isabella Parigi volt. Minden, amit Paolo mond, igaz a filmben, és soha nem akarta bántani Isabellát, csak a karrierjét próbálta megmenteni. A nagy fináléban láthatjuk, hogy Paolo mikrofonja be van kapcsolva, amikor jól énekel, Isabella viszont kikapcsolja, amikor már nem énekel jól.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·