FILMEZZUNK.HU
16 tény, melyek arra sarkallnak minket, hogy a régi filmeket más megvilágításba helyezzük

16 tény, melyek arra sarkallnak minket, hogy a régi filmeket más megvilágításba helyezzük

1279

5. Az acélemberben Aquaman megmenti Supermant a fulladástól

A filmben van egy jelenet, amikor egy égő olajfúrótorony ráomlik Clarkra, aki ezek után eszméletlenül lebeg az óceán felszínén. De mindez nem az óceáni áramlatoknak köszönhető, hanem magának Aquamannek. Egyes elméletek szerint, a hős bálnákat küldött segítségül, mások szerint viszont -ami a legerősebb hipotézis is- az, hogy maga Aquaman mentette meg.

6. A dolog végén a két túlélő közül az egyik megfertőződik

John Carpenter horror remekművének utolsó jelenetében MacReady és Childs karaktereit mutatja be a hóvihar közepén. A két túlélő egymástól külön van, érezni feszültséget a légkörben. Kettejük távolsága arra engedi következtetni a nézőket, hogy kettejük közül az egyikük megfertőződött. A kérdés az, hogy ki?

7. A Titanic-ban Jack időutazó

Egy elmélet szerint Jack egyik történelmi pillanatához tartozik, mikor megakadályozza Rose-t abban, hogy leessen a hajóról, és elveszítse a nyakláncát, ami így az óceánba veszett volna. Jack kockázik, hogy jegyet nyerjen a hajóútra, majd átvizsgálja a helyszínt, és megvárja, amíg aznap este Rose megjelenik a tatnál. Majd időközben szerelmes lesz, és bár a film végén meghal, de mindez megrendezett, mert igazából nem halt meg. Így visszatérhet 1997-be, és annak a csapatnak a tagja lehet, akik újra felelevenítik Rose-al az akkor történteket.

8. A Jurassic Park-i dinoszauruszok soha nem voltak valódi dinoszauruszok

Hammond egy másik hazugsága is napvilágra került. A parkjában található állatok különböző lények genetikai keverékeit láthattuk. Bár a tudósokat nem sikerült lenyűgöznie a dinoszauruszok  kinézete miatt, ami megmagyarázná a parkban élő állatok furcsa mutációjának okát. Végül a Jurassic World-ben hivatalosan is bemutatták első genetikai alkotásukat, aminek természetesen megint csak nem lett túl jó vége.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · ·