FILMEZZUNK.HU
Így néznek ki ma a kedvenc romantikus filmjeink párjai

Így néznek ki ma a kedvenc romantikus filmjeink szerelmespárjai

3810

 Zack és Laney (A csaj nem jár egyedül, 1999)

Így néznek ki ma a kedvenc romantikus filmjeink párjai

A csaj nem jár egyedül című romantikus vígjáték annyira sikeres volt, hogy nem is olyan régen bejelentették a feldolgozást. A filmben egy srác fogadást tesz arra, hogy egy nem túl vonzó lányból bálkirálynőt varázsol. Talál egy lányt, és végül beleszeret. A főszerepeket Rachael Leigh Cook (aki elvileg benne lesz a feldolgozásban) és Freddie Prinze Jr. alakította. a színész egyébként néha megjelenik különböző műsorokban, de az igazi szenvedélye a főzés.

Clark és Lana (Smallville, 2001-2011)

Így néznek ki ma a kedvenc romantikus filmjeink párjai

A Smallville című sorozat rajongói ugyanannyira élvezték azt, hogy látják Clark Kent szupererejét kibontakozni, mint a főhős és Lana közti romantikus kapcsolatot. A teljes show alatt figyelhettük, ahogy barátságuk szerelemmé formálódik. A színészek, Tom Welling és Kristin Kreuk a mai napig aktívak, de nincsenek olyan nagy szerepeik, mint ebben a műsorban.

Ryan és Marissa (A narancsvidék, 2003-2007)

Így néznek ki ma a kedvenc romantikus filmjeink párjai

Amikor A narancsvidék megjelent, nagy szerepe volt abban, hogy a fiatalokat hogyan ábrázolják más, hasonló sorozatokban. Az egyik legérdekesebb cselekményszál a Ben McKenzie és Mischa Barton által alakított szereplők viszonya volt. A sorozat befejezése után a színészek nem jelentek meg több sikeres projektben, de ma is népszerűek.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·