FILMEZZUNK.HU
Így néznek ki ma a kedvenc romantikus filmjeink párjai

Így néznek ki ma a kedvenc romantikus filmjeink szerelmespárjai

3809

Landon és Jamie (Séta a múltba, 2002)

Így néznek ki ma a kedvenc romantikus filmjeink párjai

Csak a szívtelen embereknek sikerült a Séta a múltba című filmet könnyek nélkül végignézni. 2 teljesen ellentétes ember története, akik egymásba szeretnek. A főszereplőket alakító színészek ma is énekesek. Shane West a Twilight Creeps rockegyüttesben énekel, Mandy Moore pedig popénekes.

Tyler és Nora (Step Up, 2006)

Így néznek ki ma a kedvenc romantikus filmjeink párjai

A Step Up című film első megjelenésekor Észak-Amerika második legnagyobb kasszasikere volt. És ez nem volt annyira meglepő – a táncokkal hangsúlyozott gyönyörű szerelmi történet megnyerte az embereket. Jenna Dewan és Channing Tatum, a főszereplőket ábrázoló színészek valódi érzéseiket arra használták, hogy életre hívják karakterüket, mivel több mint 10 évig voltak házasok. Röviddel ezelőtt Dewannak született egy babája, és most egy másik színész jegyese. Tatum nyilvánvalóan úgy döntött, hogy jelenleg a karrierjére koncentrál.

Gerry és Holly (P.S. I Love You, 2007)

Így néznek ki ma a kedvenc romantikus filmjeink párjai

A P.S. I Love You című filmben Hilary Swank által ábrázolt özvegyasszony a síron túlról leveleket kap a férjétől, aki ezeket előre elkészítette. Ezeknek a leveleknek köszönhetően újra előtörtek emlékei, amikor férje, akit Gerard Butler ábrázolt, még élt. Annak ellenére, hogy a történet sötétnek tűnik, valójában nem az – ez az érintett tehetséges színészek miatt van. Butler és Swank ma is rendkívül népszerű színészek.

//Mink Olívia//

Halle Berry elárulta, hogy törött bordákkal dolgozott a John Wick 3. forgatásánál

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·