FILMEZZUNK.HU
Pihentető filmek nehezebb napokra

14 pihentető film, mely segít megnyugtatni egy nehezebb napodon

39557

9. Gorilla bácsi (The Pacifier, 2005)

Különleges bevetésre indul Shane Wolf kommandós, veszélybe került gyerekre kell vigyáznia. A kölykök tudós apja ugyanis fontos felfedezést tett, amelyre többen is fenik a fogukat. Hogy ne keltsen feltűnést a kertvárosi környezetben, a harcedzett kommandós bébiszitternek álcázza magát. Az öt gyerek – a legkisebb néhány hónapos, a legnagyobb veszélyesen kamaszodó nagylány – mellett a szuperügynök addig még nem tapasztalt dolgokkal találja magát szembe: kénytelen megtanulni, hogyan kell bánni a pelenkával, babakocsival, pótkerekes biciklivel és a kamaszos érzelmekkel.

10. Párizsból szeretettel (From Paris with Love, 2010)

Richard Stevens egyszerű ügynök, aki a párizsi amerikai nagykövetségen dolgozik, napjai csendesen telnek. Nyugodt kis élete eléggé felbolydul, amikor megjelenik Charlie Wax, a meglehetősen nagyképű és öntelt FBI-ügynök, egyenesen Amerikából. Charlie azért utazik Párizsba, hogy elejét vegye egy terroristaakciónak, ám ehhez szövetkeznie kell a visszafogott és békés természetű Stevens ügynökkel…

Párizsból szeretettel (From Paris with Love, 2010)

11. Az olasz meló (The Italian Job, 2003)

A terv hibátlan volt. A kivitelezés szintén. Charlie Crokernek élete legnagyobb bűntettét sikerült végrehajtania. Csupán egyetlen dolgot hagyott ki a számításból: hogy átverik. Mostantól nem a zsákmány érdekli, hanem a bosszú. A döglesztően tüneményes széftörővel kiegészülve Croker és csapata újból összeáll, hogy visszaszerezze a szajrét. Megkezdődik a padlógázzal süvítő hajsza Los Angeles utcáin.

Az olasz meló (The Italian Job, 2003)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·