FILMEZZUNK.HU
Pihentető filmek nehezebb napokra

14 pihentető film, mely segít megnyugtatni egy nehezebb napodon

39556

5. A nemzet aranya (National Treasure, 2004)

Benjamin Franklin Gates archeológus, akinek családja hét nemzedéken át keresett egy különös kincset. Gates is a titkos legenda igazolására teszi fel életét, mely szerint George Washington, Thomas Jefferson és Benjamin Franklin az Amerika Függetlenségi háború során egy nagy aranytartalékot rejtett el vésztartalék gyanánt. De hogyan lehet a nyomára bukkanni? Az Alkotmány és a Függetlenségi Nyilatkozat sorai közt rejlenek a kincskereső térkép utalásai. Gates nekiveselkedik a kód feltörésének, csakhogy mások is szemet vetettek az aranyra.

A nemzet aranya (National Treasure, 2004)

6. Enyém, tiéd, miénk (Yours, Mine and Ours, 2005)

Frank Beardsley, a megözvegyült admirális katonás fegyelemben neveli nyolc gyermekét. Haptákba vágott élete egy csapásra felborul, amikor feleségül veszi középiskolai szerelmét Helent, a tíz rakoncátlan gyermekét egyedül nevelő divattervezőt. Az összeköltözést követően a két totálisan különböző kompánia csípőből egymásnak esik. A srácok testi-lelki épségük érdekében összefognak, hogy szabotálják Frank és Helen házasságát.

Enyém, tiéd, miénk (2005)

7. Flört a fellegekben (View From the Top, 2003)

Donna kisvárosi amerikai lány, aki világot akar látni. Légikísérő szeretne lenni és álmát minden áron meg akarja valósítani. Erőt ad ehhez a légikísérők példaképe, Sally és önéletrajza. Első lépésként Donna egy kis légitársaságnál kezd dolgozni. Kolléganőivel barátságot köt és hárman alkotnak kiváló csapatot. Donna rábeszéli társait, hogy pályázzanak nagyobb céghez. Egyiküknek nem sikerül, de Donna már látja maga előtt a célt. Megismeri személyesen is Sally-t, és úgy érzi, hogy végre menni fog. Ám Donnát belföldi járatra rendelik. Az egyik járaton az elkeseredett lány meglátja egy régi ismerősét, John-t. A férfi sármos, de link alak, Donna mégis sokat ingadozik a szerelem és a karrier között…

Flört a fellegekben (View From the Top, 2003)

8. Kiskarácsony mindenáron (Deck the Halls, 2006)

A karácsony a szeretet ünnepe, de nem zárja ki a veszekedést. Sem a cselvetést, az árulást, és a ravasz kitolást. Egy kisváros büszke polgára elhatározza, az idén olyan boldog karácsonyt szervez, hogy még az űrben is tudjanak róla. Annyi kis fényes villanykörtével akarja feldíszíteni házát, hogy a marslakók is jól lássák. Szomszédját, aki egyébként maga is jóravaló, rendes polgár ez a terv rettentően bőszíti és mindenképpen meg akarja akadályozni.

Kiskarácsony mindenáron /Deck the Halls, 2006/

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·