FILMEZZUNK.HU
Pihentető filmek nehezebb napokra

14 pihentető film, mely segít megnyugtatni egy nehezebb napodon

39558

12. Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi (Ocean’s Eleven, 2001)

Három szabály van. Az első: senki ne sérüljön meg, a második: senkit ne érjen kár,a harmadik:  játssz úgy, mintha nem volna veszteni valód. Danny Ocean 24 órával feltételes szabadlábra helyezése után már készül a legújabb nagy dobására. Egy bokszmeccs éjszakáján Las Vegas három legnagyobb kaszinóját akarja kirabolni. Bandája válogatott fenegyerekekből áll, akik mind profik, és a pénzért bármire képesek. A tét 150 millió dollár – de többről szól ez az egész. A kaszinók tulajdonosa ugyanaz az ember, és ez az illető történetesen Ocean ex-feleségével jár.

Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi (Ocean's Eleven, 2001)

13. Csajok Monte Carlóban (Monte Carlo, 2011)

Három fiatal nő úgy dönt, hogy spórolt pénzüket egy párizsi álomvakációra költik, azonban az egész út kudarcba fullad. Végül úgy döntenek, hogy egy 5 csillagos szálloda halljában pihennek meg. Itt tévesztik össze egyiküket a brit örökösnővel és ekkor kezdődik számukra az igazi vakáció: lesifotósok, magánrepülők, mesébe illő udvarlók és egy nyaralás Monte Carlóban.

Csajok Monte Carlóban (Monte Carlo, 2011)

14. Üldözési mánia (Rat Race, 2001)

Donald P. Sinclair (John Cleese) hat különleges aranyérmét helyez el a nyerőgépeiben, Las Vegasban. A hat szerencsés, aki az érmék birtokába jut, indulhat egy különleges versenyen, ahol a nyertesnek kétmillió dollár ütheti a markát. A pénz Új-Mexikóban található, egy szekrénybe zárva. Szabályok nincsenek, a verseny pedig kezdetét veszi. A versenyzőkre a leggazdagabb unatkozó szerencsejátékosok kötnek fogadásokat egymás között, akik páholyból figyelik az eseményeket.

Üldözési mánia (Rat Race, 2001)

Zac Efron főszereplésével jön az új Három férfi és egy bébi film!

(Pihentető filmek forrása ITT és ITT)

//milos//

Mentés

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·