FILMEZZUNK.HU
Hivatalosan is érkezik a Tőrbe ejtve 3. része!

Hivatalosan is érkezik a Tőrbe ejtve 3. része!

1227

Hivatalosan is érkezik a Tőrbe ejtve 3. része!

Benoit Blanc újra nyomoz! Úgy tűnik az 54 éves Daniel Craig hiába akasztotta szögre a 007-es szmokingját és cserélte azt lenge pamutingre, továbbra sem lassul, sőt, lehet, hogy még James Bondos karrierjét is felülmúlja a különc Benoit Blanc detektív szerepében. A Tőrbe ejtve és Az üveghagyma sikere után Rian Johnson rendező megerősítette, hogy következő projektje egy újabb Benoit Blanc detektívfilm lesz.

Vadonatúj előzetest kapott a Tőrbe ejtve 2. része!

Ha Benoit Blanc az új Poirot, akkor Rian Johnson az új Agatha Christie. Nem véletlen a párhuzam, hiszen a rendező maga is többször elmondta, hogy a krimik királynője inspirációforrásként szolgált a Tőrbe ejtve sztorijához, amiért nem mellesleg az új Star Wars: Az utolsó jedik film rendezője megkapta első Oscar-díjat 2020-ban a legjobb eredeti forgatókönyvért. Kérdéses volt, hogy az óriási sikert arató Tőrbe ejtve után nem lesz-e hatalmas csalódás az új film, de ha végül más is lett, mint az eredeti sztori, Az üveghagyma is igazi csemege volt az okosan kitalált filmek – no meg Daniel Craig – rajongóinak.

Az üveghagyma lett a Netflix eddigi harmadik legnépszerűbb filmje, a streaming platformon való megjelenését követő 10 napban 127 millió órát nézték. (Egy hétig moziban is adták a filmet, a jegypénztáraknál 15 millió dollárt hozott.) És a kis görög szigeten nem értek véget Benoit Blanc kalandjai, ugyanis hamarosan érkezik a következő ügy, amit meg kell fejtenie.

“Legközelebb a következő Benoit Blanc-filmet készítem, mert most ez a legizgalmasabb dolog számomra. Ez nagyon jó szolgálatot tett nekem. Úgy érzem, hogy bármilyen filmet készítek, azt kell csinálnom, mert nem tudom elképzelni, hogy mást csináljak. Legközelebb a következő Benoit Blanc-ba ugrom bele, mert nem tudok más történetre gondolni”.

– mondta Rian Johnson. Persze még nagyon korán van ahhoz, hogy bármilyen részletet tudni lehessen a filmről, olyannyira, hogy még Johnson sem tud róla semmit mondani: “egy nagy ötletfelhő, még nem állt össze minden. De ez izgalmas, és nagyon-nagyon különbözik az előzőtől”. Ezzel úgy tűnik, hogy Johnson újabb Star Wars-filmje még messzebb van. Az utolsó jedik rendezője elmondta, hogy még mindig tárgyal a Lucasfilm elnökével, Kathleen Kennedyvel a projektről, de nyilvánvalóan az ütemezés komoly problémát jelent.

Daniel Craig-et hatalmas büszkeséggel tölti el, hogy meleg karaktert alakíthat a Tőrbe ejtve szériában

(Via igenyesferfi.hu)


Article Tags: · · ·