FILMEZZUNK.HU
12 váratlan dolog az Alkonyatban, amit mindannyian hiányoltunk

12 váratlan dolog az Alkonyatban, amit mindannyian hiányoltunk

1680

12 váratlan dolog az Alkonyatban, amit mindannyian hiányoltunk

Amikor tinédzserek voltunk, a vámpírok és vérfarkasok világa, amelyet az Alkonyatban láttunk, hihetetlenül lenyűgözőnek tűnt. A fiatal Bella és a bájos Edward szerelmi története pedig igencsak megmelengette a szívünket. Olyannyira magával ragadott minket a történet, hogy sikerült figyelmen kívül hagynunk néhány igazán érdekes dolgot. Most megmutatjuk mely részleteket és cselekményeket nem vettünk észre korábban.

1. Jacob hosszú haja nem volt természetes

Taylor Lautner karakterének gyönyörű haja az első és a második részben is valójában egy paróka volt. Bár a színésznek nem tetszett ez a hosszúságú haj. Azt mondta, a való életben nem szeretne ilyen frizurát. Lautner még azt is elmondta, hogy alig ismerte fel magát, amikor a tükörbe nézett.

2. Amikor Bella a kávézóban volt a barátaival, Edward mosollyal reagált arra, hogy a lányok róla beszélnek

Amikor Edward először találkozik Bellával a kávézóban, a nézők még nem tudják, hogy tud olvasni mások gondolataiban. Ez az oka annak, hogy nem mindenki vette észre furcsa reakcióit másokkal szemben. Ezért mosolyodott el, amikor elment az asztal mellett, ahol Bella ült új barátaival. Olvasott a lányok gondolataiban, és hamar rájött, hogy róla beszélnek.

Ezenkívül nem mindenki látta, hogy amikor az asztalhoz ült, kissé összezavarodott. Sok néző elsőre azt hihette, hogy ez az ő reakciója, amikor Bella ránézett. Később viszont, amikor Cullen azt mondja, hogy Bella kivételével mindenki gondolataiban tud olvasni, érthetővé válik furcsa reakciója a kávézóban. Összezavarodott, mert nem tudta megmondani, mire gondol az a titokzatos lány.

3. Bella pszichológiailag nem volt érett

Bella eleinte határozott és önálló embernek tűnik. Megválasztja a saját útját (hogy vámpírrá váljon), és elindul megvalósítani az álmát. Ám ő valójában csak egy gyenge lány, aki életét Edwardnak adja,  aki egy szörnyeteg és talán még  árthat is neki.  Bella nem szereti a függetlenséget. Az egész saga során Edward és Jacob gondoskodik róla.

Vannak, akik azt hiszik, hogy Edwardot az apjának tekinti, aki gyerekkorában nem élt vele. Cullen mindig megmenti Bellát, ha veszélybe kerül. És mindig óvja, mintha a gyereke lenne. Egyébként Edward és Jacob gyakran viszik a kezükben. Ezek a jelenetek azt bizonyítják, hogy Bella legbelül örökre kislány marad.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · ·