FILMEZZUNK.HU
Filmek, amelyeket megnézve még a könnyed is kicsordul

Filmek, amelyeket megnézve még a könnyed is kicsordul

25562

Filmek, amelyeket megnézve még a könnyed is kicsordul

A sírás az érzelem kifejezés egy módja, amely számos ok miatt létre jöhet bennünk, a bánattól kezdve egészen az örömkönnyekig. Az alábbi 10 sírós film mind-mind érzelmek tömkelegét válthatja ki az emberben. Nem a rossz érzésre gondolok itt, sokkal inkább egyfajta meghatódottságot kiváltva. Azt javaslom, hogy egy őszi estén, forró teával a kezünkben, puha takaróval és egy zsebkendő csomaggal vessük bele magunkat a filmmaratonba! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik!

Neked melyik az a film, amelyet megnézve még a könnyed is kicsordul? Oszd meg velünk Facebook oldalunkon kommentben vagy alábbi cikkünk alatt hozzászólásban!

10. Szilaj, a vadvölgy paripája /Spirit: Stallion of the Cimarron, 2002/

Szilaj a társainak a védelmezője és vezetője. Egy napon a szél harmonika hangot sodor felé a hegyekből és ezért Szilaj elindul, hogy felfedje a hangok eredetét. Egy tábor tüzét fedezi fel és körülötte embereket, akiket azelőtt még sosem látott. A hirtelen találkozás váratlan eseményeket hoz, Szilajt elfogják és eladják a lovasság katonáinak. Az Ezredes parancsára a katonák megpróbálják tőrbe fogni a lovat, de többszöri próbálkozás eredményeképpen sikertelenül. Az Ezredes mérgében kikötözi Szilajt és étel-ital nélkül hagyja. Ekkor felbukkan egy indián Kis Patak… Hogy ezután mi történik Szilajjal, hogyan alakul a paripa kalandokkal teli élete az animációs filmből megtudhatod!

Szilaj - A vad völgy paripája (Spirit: Stallion of the Cimarron, 2002)

9. Boldogság nyomában /The Pursuit of Happiness, 2006/

Chris Gardner (Will Smith) a tőle telhető mindent megtesz, hogy a családja boldogságban éljen. Sajnos nem mondható ebben szerencsésnek, habár töretlenül és kitartóan dolgozik mégis egyre szegényebbek lesznek, míg végül a felesége is elhagyja. Ennek eredményeként fiával egyedül marad. Chris mérlegelve a helyzetet egy kockázatos lépésre szánja el magát, mégpedig felmond állásán és egy bróker cég tanfolyamára jelentkezik. Egyre mélyebben elmerül a brókerezés rejtelmeiben. Chris abban bízik, hogy a kedvességével és jókedvével minden bajt képesek lesznek legyőzni.

A boldogság nyomában, 2006

8. Elfújta a szél /Gone with the Wind, 1939/

A film az amerikai Polgárháború idején játszódik, amelynek főhőse a gyönyörű Scarlett O’Hara (Vivien Leigh), egy Georgia ültetvényes lánya. Scarlett szerelmes lesz a szomszéd birtokos legidősebb fiába Ashleybe (Leslie Howard), aki pedig feleségül veszi a lány unokatestvérét. A makacs lány élete teljesen megváltozik, amelyben egy Rher Butler (Clark Gable) nevezetű férfi válik főszereplővé.

Elfújta a szél (Gone With the Wind, 1939)

7. Kedves John! /Dear John, 2010/

Az igazán jóképű hivatásos katona John Tyree (Channing Tatum) eltávon van Dél-Karolinában édesapjánál látogatóban. Savannah Curtis (Amanda Seyfried) kedves, jószívű és jómódú lány a nyári szünetet tölti otthonában. A két fiatal véletlen összetalálkozásának eredménye szerelem lesz. Egy csodálatos és boldog két hetet töltenek el egymás társaságában, amikor is szembesülniük kell azzal, hogy John-nak vissza kell mennie a szolgálatba…

Kedves John /Dear John, 2010/

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·