FILMEZZUNK.HU
Filmek, amelyeket megnézve még a könnyed is kicsordul

Filmek, amelyeket megnézve még a könnyed is kicsordul

25580

6. Vissza hozzád /The Best of Me, 2014)

Egy kisvárosban egy kedves közös barátuk temetésén találkozik viszont az egykori középiskolás szerelmes pár Amanda (Michelle Monaghan) és Dawson (James Marsden). Az újra találkozás ismét felébreszti a szerelem lángját, amely valójában sosem aludt ki. Emellett arra is ráébredtek, hogy az erők, amelyek anno szétválasztották őket, most még erősebben működnek. Egy szerelmi történet, amely mesél az első, a kamaszkori, a véget nem érő szerelemről, annak nehézségeiről és kudarcairól, valamint arról a bizonyos második esélyről.

Vissza hozzád /The Best of Me, 2014/

5. Ha maradnék /If I Stay, 2014/

Mia Hall (Chloe Grace Moretz) tinédzser lány, aki a zeneakadémiára történő felvételi előtt el áll és gondtalan életében a legfontosabb döntés, hogy felvételizzen vagy az udvarlójával fűzze szorosabbra az érzelmi szálakat. Az élete fenekestül felfordul, amikor is egy családi kirándulás során autó-balesetet szenvednek, súlyos visszafordíthatatlan következményekkel. Miának nagyon fontos döntést kell meghoznia élet és halál között, amely az egész jövőjét befolyásolja.

Ha maradnék /If I Stay, 2014/

4. Séta a múltba /Walk to Remember, 2002/

Landon Carter (Shane West) a menő srácok közé tartozik a középiskolában. Egy idétlen tréfa végett közmunkára ítélik. A szombati iskolában így kénytelen lesz korrepetálni, az iskolai színdarabban szerepelni és még hasonló nem éppen menő cselekedeteket végrehajtani. Így kerül kapcsolatba Jamie-vel (Mandy Moore), aki a helyi lelkész egyetlen lánya. A két fiatal teljesen különbözik egymástól, de lassan teljesen egymásba habarodnak, ám a történet nem ilyen egyszerű… Hogy hogyan alakul kettejük története a filmből megtudhatod!

Séta a múltba

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·