FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb hajós film, amik mellett kár lenne elsiklanod

A 10 legjobb hajós film, amik mellett kár lenne elsiklanod

20044

8. A tenger szívében (2015)

A természet visszavág. Egy feldühödött, óriási ámbráscet a Csendes óceán déli részén rátámad az Essex nevű amerikai bálnavadászhajóra, és a 238 tonnás vitorlás elsüllyed. A húsztagú legénység három csónakban vág neki a végtelen víznek. Félnek, hogy az útjukba eső szigeteken kannibálokkal találkoznak, ezért a Dél-Amerikai partot veszik célba. 3000 mérföldnyi út áll előttük.

A tenger szívében

9. A tengeren (2015)

1989-ben a Rose Noelle névre keresztelt trimarán és négy fős legénysége útnak indult Új-Zélandról Tongára. Egy hatalmas hullám azonban felfordította a hajót és 119 napon át így sodródtak, amíg partot nem értek a Great Barrier szigeten.

A 10 legjobb hajós film, amik mellett kár lenne elsiklanod

10. Sodródás (2018)

A vagány és talpraesett Tamit (Shailene Woodley) kalandvágya a festői Tahitire csábítja, ahol megismerkedik a szenvedélyes vitorlázóval, Richarddal (Sam Claflin). A két szabad szellem egymásba szeret, és együtt vágnak neki a végtelen Csendes-óceánnak, hogy eljuttassanak egy hajót Kaliforniába. Nem is sejtik, hogy minden idők egyik legpusztítóbb hurrikánja felé tartanak, amely hamarosan irtózatos erővel csap le rájuk. Amikor Tami magához tér, a hajót romokban, Richardot pedig súlyos állapotban találja. A semmi közepén, egyes-egyedül önmagára utalva a fiatal nőnek minden bátorságára és lelkierejére szüksége van, hogy életben maradjon és megmenthesse a férfit, akit szeret.

Sodródás (Adrift, 2018) - Kritika

Szerző: MéziMcFly

Ashton Kutcher gyerekként öngyilkos akart lenni, hogy a súlyos beteg testvérének adhassák a szívét

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·