FILMEZZUNK.HU
14 film, ami több kérdést vet fel, mint ahány választ adna

14 film, ami több kérdést vet fel, mint ahány választ adna

59002

6. Megérzés (Premonition, 2007)

Linda Hanson takaros házban él, otthon szerető férje és két csodálatos lánya várja. Élete idilli boldogságban telik – egészen addig a napig, míg meg nem kapja a hírt, hogy férje, Jim autóbaleset áldozata lett. Linda számára ez a legszörnyűbb, amit csak el tud képzelni. Vagy tényleg csak képzeli? Másnap reggel felébredve ugyanis a ház ura nagyon is elevennek tűnik. Az összezavarodott családanya eleinte azt képzeli, a baleset rémálom volt. Aztán újra megtörténik ugyanaz. Az egyik reggel maga mellett találja a sértetlen Jimet, máskor pedig özvegyként ébred.

Megérzés (Premonition, 2007)

5. Egy férfi naplója (Man About Town, 2006)

Jack Giomoro sikeres ügynök. Szép felesége, egzisztenciája van. Beiratkozik egy kurzusra, ahol írást tanulna, és ahol az első feladat egy napló vezetése. Jack mindent leír a naplójába, amit egy csalódott ügyfele ellop tőle, hogy ellene használja fel, hiszen Jack élete sem makulátlan. Eközben a felesége is megcsalja, így egyre reménytelenebb helyzetbe kerül.

Egy férfi naplója (Man About Town, 2006)

4. Eladó a családom (The Joneses, 2009)

A közelmúltban a középosztály által kedvelt, elegáns külvárosi negyedbe költözött házaspár tagjai Steve (David Duchovny) és Kate (Demi Moore) fényűző életmódjukkal hamar a szomszédok irigységének tárgyává válnak. Kate üde és fiatalos, csak márkás ruhákban lép ki az utcára, Steve pedig a tökéletes férj megtestesítője. Sikeres üzletember, sikeres golfjátékos, mindene megvan, amit csak kívánhatna magának: gyönyörű felesége, nagy háza, drága autója és két jóképű tinédzser korú gyermeke. Mindenki rájuk akar hasonlítani. A szomszédok szemében a család a tökéletes amerikai álmot éli, azonban ez csak felszín, a Joneses család nem az, akinek látatja magát.

Eladó a családom (The Joneses, 2009)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·