FILMEZZUNK.HU
14 film, ami több kérdést vet fel, mint ahány választ adna

14 film, ami több kérdést vet fel, mint ahány választ adna

59004

10. Az utolsó pillanat (El punto sobre la i, 2003)

Carmen, a gyönyörű, temperamentumos spanyol táncosnő férjhez menni készül Barnabyhoz, a gazdag, ám kissé unalmas angolhoz. A “leánybúcsún” azonban találkozik Kittel, a brazil színésszel, aki felébreszti a benne szunnyadó szenvedélyt. Titkos szerelmi kapcsolat alakul ki köztük. Az esküvő közeledtével Carmen szeretné mielőbb kitörölni emlékezetéből a férfit, ám képtelen szabadulni a hatása alól. Egyre jobban belebonyolódik a kapcsolatba, nem tud szabadulni a férfi karjai közül.

Az utolsó pillanat (El punto sobre la i, 2003)

9. Ütközéspont (Changing Lanes, 2002)

A helyszín egy New York-i országút. Péntek van és biztos tizenharmadika, mert a yuppie ügyvéd, Gavin Banek kocsija összeütközik egy másik ügyvéd, Doyle Gipson kocsijával. Csak kisebb koccanás, egyik autónak sem lesz komolyabb baja, ám az ügyvédek élete gyökeresen megváltozik. Banek a baleset helyszínén elveszít egy többmilliós dokumentumot, Gipson pedig, akit Banek rögtön faképnél hagy, egy fontos pert. Mindez tökéletes kiindulópont egy kisebb háborúhoz.

Ütközéspont (Changing Lanes, 2002)

8. Az irányítás határai (The Limits of Control, 2009)

A film egy rejtélyes idegen története, aki titkos megbízás teljesítésére készül. Tettei a törvényen kívülre vezetnek, nem bízik senkiben, és céljait teljes homály fedi. Utazása paradoxon, egyszerre fókuszált és álomszerű: egy út, mely nem csak Spanyolországon, hanem saját tudatán keresztül is vezet.

Az irányítás határai (The Limits of Control, 2009)

7. These Final Hours (2013)

Egy fiatal férfi a Föld utolsó napján csatlakozni akar barátnőjéhez a világ utolsó és legnagyobb bulijába. James kénytelen áthaladni a törvénytelen, kaotikus városon, miközben tudatosítani kell, egyáltalán nem lesz könnyű dolga, hogy célba érje. Útja során megmenti Rose életét, aki épp apját igyekezett megtalálni a zűrzavarban. A két fiatal egymás mellett döbben rá, miképp is szeretnék eltölteni utolsó napjukat ebben az őrült világban.

These Final Hours (2013)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·