FILMEZZUNK.HU
14 film, ami több kérdést vet fel, mint ahány választ adna

14 film, ami több kérdést vet fel, mint ahány választ adna

59003

3. A bennfentes (The Insider, 1999)

A derék kutatómérnök, dr. Wigand elmondja a sajtónak, hogy cége mesterségesen dúsítja nikotinnal a cigarettákat, függőséget alakítva ki a fogyasztókban. A tét: 246 milliárd dollár. Csupán ő vállalja, hogy a nyilvánosság előtt elmondja az igazságot. Leleplező interjút ad egy újságírónak, ám a tévétársaság letiltja az anyagot. Wigand élete veszélybe kerül, házassága tönkrement, akár le is csukhatják. Az újságíró megpróbálja mindenki ellenében menteni bátor informátorát…

A bennfentes (The Insider, 1999)

2. Férfibecsület (Men of Honor, 2000)

A hírhedt kiképzőközpontba, Bayonne-ba kerül sorkatonaként a fekete bőrű Carl Brashear. Kiképzőtisztje, Billy Sunday az egyik legkeményebb katonának számít a seregben. Déli származása révén gyűlöli a négereket. A fekete búvár azonban a hihetetlen akaraterejével és ügyességével lassan kivívja az elismerését. Carl bevetés közben elveszíti az egyik lábát. Ennek ellenére azért küzd, hogy ne szereljék le. Billy kiáll mellette, magára vonva ezáltal sok bajtársa és felettese gyanúját és ellenszenvét.

Férfibecsület (Men of Honor, 2000)

1. Blue Jasmine (2013)

Jasmine (Cate Blanchett) a gazdagok gondtalan életét éli, mígnem élete egyik napról a másikra összeomlik. Házzassága tönkremegy, elhagyja gazdag férjét, Hallt (Alec Baldwin), és San Franciscóba költözik testvéréhez, Gingerhez (Sally Hawkins). Bár Jasmine saját elmondása szerint össze akarja szedni magát és rendbetenni az életét, nehezen képes megbírkózni a nehézségekkel, és a hétköznapi élet ügyes-bajos dolgaival.

Blue Jasmine (2013)

Robert Downey Jr. lehet az utolsó Halálos iramban film főellensége!

Az alábbi filmeken kívül biztos a kedves Olvasók is ismernek még olyat, amiben megannyi kérdés marad megválaszolatlanul. Ha ismertek ilyet, kérünk írjátok le nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon tippjeiteket, hogy bővíteni tudjuk listánkat!

(Forrás: Brightside; Történetek forrása ITT és ITT)

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·